Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 13998 vizitatori azi
TIGARI DE CONTRABANDA, DESCOPERITE DE POLITISTI.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud au depistat, in trafic, un tanar care transporta, fara documente legale, aproximativ 50.000 de tigarete de provenienta Republica Ucraina

La data de 19 martie a.c., politisti ai Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au oprit in trafic, pe raza localitatii Telciu, un autoturism condus de un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitatea Chisineu Cris, judetul Arad, despre care existau suspiciuni ca ar fi transportat tigarete de contrabanda.

In urma controlului efectuat asupra autovehiculului, politistii au descoperit in habitaclul autoturismului si in portbagaj 50.000 de tigarete, de provenienta Ucraina, fara documente legale de provenienta si despre care existau indicii ca ar fi fost introduse in Romania prin alte locuri decat cele supuse controlului vamal.

 

Ca urmare a cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca tigaretele ar proveni din contrabanda si ar fi fost achizitionate, de pe raza judetului Maramures, de la mai multe persoane.

 

Valoarea de piata a tigaretelor descoperite este estimata la aproximativ 25.000 de lei.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul savarsirii infractiunii de contrabanda.

Fata de tanarul in varsta de 29 de ani a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca acesta sa fie prezentat unitatii de parchet competente pentru dispunerea unei masuri preventive.

 

.

Foto - arhiva


0 comentarii1638 vizualizări20 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0