Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 29 Martie 2020 - 10508 vizitatori azi
25 Martie- Ziua Politiei Romane.

25 martie, zi de mare insemnatate pentru crestinii care sarbatoresc Buna Vestire, dar si pentru politisti, care aniverseaza 192 de ani de la atestarea documentara a Politiei Romane va fi marcata printr-o serie de activitati.

 

 Luni, 24 martie, intre orele 11.00-14.00, portile Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud vor fi deschise pentru toti cei care doresc sa viziteze locul in care isi desfasoara activitatea politistii.

Astfel, vor fi prezentate de catre politistii Serviciului Actiuni Speciale, Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic si Serviciului de Ordine Publica autospecialele M.A.I. precum si exercitii tactice si de autoaparare.

Marti, 25 martie, incepand cu ora 18:00, in colaborare cu Centrul Judetean pentru Cultura Bistrita-Nasaud din cadrul Consiliului Judetean, va fi sustinut de catre Ansamblul de chitara clasica al Academiei de Muzica "Gheorghe Dima" din Cluj-Napoca,  in Sinagoga Bistrita, un concert in scop caritabil pentru intrajutorarea varstnicilor si a persoanelor nevoiase. Suma de bani obtinuta va fi donata Asociatiei Filantropia Bistrita.

Cu aceasta ocazie, lansam invitatia oficiala de a ne fi alaturi in aceste momente aniversare.

                                       

Asteptam pe toti cei interesati sa se alature politistilor!

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

 

0 comentarii2051 vizualizări21 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0