Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14358 vizitatori azi
FURTURILE DIN SOCIETATI COMERCIALE, IN ATENTIA POLITISTILOR BISTRITENI.

Pe durata lunii martie politistii de prevenire si proximitate au desfasurat pe raza municipiului Bistrita o ampla campanie de informare a populatiei in privinta hotilor care actioneaza in societatile comerciale, profitand de neatentia vanzatorilor, dar mai ales a clientilor.

           Prin activitatile desfasurate s-a urmarit reducerea fenomenului de furt din bagaje, buzunare, dar si de pe raft din societatile comerciale din oras. Vanzatorii din unitatile comerciale din oras tip super- market sau cu autoservire au fost informati de politistii de proximitate asupra modalitatilor prin care pot preveni furturile in incinta magazinelor.

 Demersul prevenitiv a vizat mai ales clientii acestor magazine, care au aflat cum sa aiba grija de bunurile personale atunci cand exista riscul ca atentia sa le fie distrasa de vizionarea produselor pe care urmeaza sa le achizitioneze.

In activitatile desfasurate, care vor continua pana la sfarsitul lunii, s-au implicat activ si elevii- voluntari ai Politiei, care au reusit sa multiplice mesajele preventive ale politistilor in randul populatiei municipiului.

 

         

Pentru a va pastra in siguranta bunurile personale atunci cad va aflati la cumparaturi, Politia va recomanda:

 ATENTIE la sumele de bani, telefonul mobil, actele pe care le aveti in genti, buzunare, mai ales in spatiile comerciale aglomerate.

  NU VA LASATI NESUPRAVEGHEATE poseta sau alte bunuri atunci cand probati imbracaminte sau vizionati produsele din magazin!

 OBSERVATI persoanele din magazine care au un comportament suspect - posibili hoti (ex: sunt atenti la clienti, vanzatori si mai putin la marfa).

0 comentarii1638 vizualizări22 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0