Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 7786 vizitatori azi
ELEVII-VOLUNTARI AI POLITIEI BISTRITENE AU PRIMIT DIPLOME CU OCAZIA "ZILEI POLITIEI ROMANE".

Ieri, 24 martie a.c., cu ocazia sarbatoririi "Zilei Politiei Romane", la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud s-a desfasurat o activitate de inmanare de diplome elevilor din liceele municipiului Bistrita, implicati in activitatea de voluntariat.

 Conducerea inspectoratului, reprezentata de catre domnul comisar sef Liviu Olariu, adjunct al sefului IPJ Bistrita-Nasaud, a subliniat rolul si importanta elevilor-voluntari ai politiei atat prin participarea lor activa la diseminarea mesajelor preventive ale politiei, prin campaniile la care participa, cat si prin bunele exemple de conduita pe care le ofera in mediile scolare si sociale din care provin.

Recunoasterea implicarii tinerilor din licee in prevenirea delincventei juvenile prin activitati specifice (proiecte, campanii, actiuni de diseminare a informatiilor preventive), in context de sarbatoare si in cadru oficial, este un impuls pentru acestia pentru a merge mai departe si pentru a fi prezenti  alaturi de "colegii" politisti si in activitatile viitoare.

 Politia bistriteana este sprijinita de a patra generatie de elevi-voluntari, intr-un numar extrem de generos- 65 de tineri.

 

 

 

0 comentarii1722 vizualizări25 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0