Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 18262 vizitatori azi
TIGARETE DE CONTRABANDA, DESCOPERITE DE POLITISTI.

 

Politistii din Bistrita- Nasaud au depistat, in trafic, un tanar care transporta, fara documente legale, aproximativ 100.000 de tigarete de provenienta Ucraina. In urma controlului, politistii au constatat si faptul ca tanarul conducea autoturismul fara a detine permis de conducere.

In noaptea de 26 spre 27 martie a.c., politisti Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz- Bai din cadrul I.P.J. Bistrita Nasaud, au oprit in trafic, pe raza localitatii Ilva Mica, un autoturism condus de un tanar, in varsta de 21 de ani, din localitatea Craciunesti, judetul Maramures, despre care existau suspiciuni ca ar transporta tigarete de contrabanda.
In urma controlului efectuat asupra autovehiculului, politistii au descoperit in portbagaj si in habitaclul autoturismului 100.000 de tigarete, de mai multe marci, de provenienta Republica Ucraina, fara documente legale si despre care existau indicii ca ar fi fost introduse in Romania prin alte locuri decat cele supuse controlului vamal.
Totodata, politistii au mai constatat faptul ca tanarul ar fi condus autoturismul fara a detine permis de conducere.
Ca urmare a cercetarilor si verificarilor efectuate a rezultat faptul ca tigaretele ar proveni din contrabanda si ar fi fost achizitionate de la mai multe persoane, de pe raza judetului Maramures.
Valoarea de piata a tigaretelor descoperite a fost estimata la aproximativ 50.000 de lei.
Fata de tanarul maramuresean a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, urmand ca acesta sa fie prezentat unitatii de parchet competente pentru dispunerea unei masuri preventive.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub aspectul savarsirii infractiunilor de contrabanda si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 

0 comentarii1806 vizualizări28 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0