Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 27 Februarie 2020 - 7894 vizitatori azi
Moarte suspecta a unui tanar de 22 de ani. Update.

La data de 27 martie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca in comuna Rebra o persoana a fost gasita decedata pe un deal. La fata locului politistii au gasit cadavrul numitului L.C., in varsta de 22 de ani, din orasul Beclean, cunoscut cu probleme psihice, intr-o groapa formata prin ruperea solului, cu capul intr-o punga din material plastic.
Cadavrul a fost transportat la Sectia Prosectura din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.
Politistii Serviciului de Investigatii Criminale continua cercetarile pentru lamurirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

.

 

Upadate.

              Concluziile preliminare ale necropsiei efectuate asupra cadavrul tanarului in varsta de 22 de ani, gasit decedat pe un deal din comuna Rebra, au stabilit faptul ca moartea s-a datorat unei asfixii mecanice, (n.r. - spanzurare, strangulare, comprimare toraco abdominala, etc.) consecutiva unui aspirat de regurcitat gastric.

 


 

Accident rutier produs intre localitatile Sirioara si Coasta

La data de 27 martie a.c., numitul B.C., in varsta de 39 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 151, intre localitatile Sirioara si Coasta, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul autovehiculului si a intrat in coliziune cu un stalp din beton.
In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a numitei K.A.M., in varsta de 46 de ani, din Cluj-Napoca, pasagera in autoturism, care a fost transportata la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 

Mandat de executare, pus in aplicare de politisti

La data de politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii emis de catre Tribunalul Iasi impotriva numitului G.G., in varsta de 31 de ani, din localitatea Zagra, condamnat la 1 an si 10 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de contrabanda cu tigari.
Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

0 comentarii1694 vizualizări28 martie 2014
rss 2.0
rss 2.0