Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1666 vizitatori azi
Cercetat pentru furt calificat. Accident la Piatra Fantanele.

Conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere. La data de 27 aprilie a.c., politistii au depistat, in trafic, pe raza localitatii Reteag, un barbat, in varsta de 40 de ani, din localitate, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere.

          Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 


          Un tanar este cercetat de politisti dupa ce a refuzat prelevarea de mostre biologice

            La data de 27 aprilie a.c., politistii au oprit pentru control, pe raza orasului Singeorz-Bai, un autoturism, condus de catre un tanar, in varsta de 24 de ani, din localitate.

            Tanarul a refuzat testarea cu aparatul etilotest si prelevarea de mostre biologice in vederea stabilirii alcoolemiei.

            Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de "Refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre bilogice".

 


        Accident de circulatie produs in localitatea Piatra Fantanele

          La data de 26 aprilie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Piatra Fantanele, a avut loc un accident de circulatie.

          Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 46 de ani, din municipiul Roman, judetul Neamt, in timp ce conducea un autoturism in directia de mers Vatra Dornei-Bistrita, din cauza vitezei excesive si a neatentiei a parasit partea carosabila si s-a rasturnat intr-un sant.

         Din accident a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autovehiculului care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

          Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.

 

        Un barbat din municipiul Toplita este cercetat pentru furt calificat

           La data de 27 aprilie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie, in varsta de 56 de ani, din municipiul Bistrita, cu privire la faptul ca din garajul amplasat in curte au fost sustrase bunuri in valoare de aproximativ 2.500 de lei.

          In urma cercetarilor efectuate politistii au identificat un barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Toplita, judetul Neamt, banuit ca ar fi sustras un motoferastrau si obiecte vestimentare.

          Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

     

         Un bistritean este banuit ca ar fi sustras bunuri in valoare de aproximativ 4.000 de lei

            La data de 26 aprilie a.c., politistii au fost sesizati de catre o tanara, in varsta de 26 de ani, din municipiul Bistrita, cu privire la faptul ca, in perioada 25-26 aprilie a anului in curs, un barbat, de 43 de ani, din municipiu, i-a sustras din locuinta aparate electronice, in valoare de aproximativ 4.000 de lei.

          Cercetarile sunt continuate de catre Biroul de Ordine Publica sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1379 vizualizări28 aprilie 2014
rss 2.0
rss 2.0