Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 06 Iulie 2020 - 15118 vizitatori azi
Prinsi In Flagrant

In data de 08.01.2011 orele 00,10, au fost prinsi in flagrant Onisor C. , din Unirea de 27 ani si Oscar B., de 27 ani din Unirea in timp ce incercau sa sustraga cablu telefonic din zona Dealu Jelnei. Acestia  nu au reusit sectionarea in intregime a cablului datorita precaritatii  mijloacelor folosite. Asupra lor si in autoturismul cu care s-au deplasat, au fost gasite mai multe bunuri ce urmau sa fie folosite la comiterea faptei si la arderea cablului, bunuri ce au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Cercetarile continua de politisti pentru comiterea infractiunii de tentativa de furt calificat precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale. 

 

Ulterior, in 09/10.01.2011 politistii i-au surprins in flagrant la orele 00,30 pe numitii Natanael O., de 30 ani si Lucian S., de 22 ani, ambii din localitatea Satu Nou, in timp ce incercau sa sustraga cablu telefonic din zona Dealu Jelnei. Susnumitii au reusit sectionarea cablului pe o distanta de aproximativ 100 m insa, realizand ca nu il pot transporta, l-au abandonat la fata locului. Asupra lor si in autoturismul cu care s-au deplasat au fost gasite mai multe bunuri ce au fost folosite la comiterea faptei sau urmau sa fie folosite la arderea cablului, bunuri ce au fost ridicate in vederea continuarii cercetarilor.

Cercetarile continua de politisti pentru comiterea infractiunii de tentativa de furt calificat precum si pentru documentarea intregii activitati infractionale.

0 comentarii1484 vizualizări10 ianuarie 2011
rss 2.0
rss 2.0