Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13288 vizitatori azi
Minorul banuit in cazul omorului copilului de 13 ani a fost arestat preventiv.

Fata de tanarul, de 14 ani, banuit de savarsirea omorului, s-a emis mandat de arestare preventiva, pentru o perioada de 30 de zile, de catre Tribunalul Bistrita Nasaud.
Cercetarile continua de catre Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita Nasaud.

 

Infractiuni la regimul rutier

La data de 2 mai 2014, in jurul orei 19.30, pe D.N. 15 A, pe raza localitatii Dipsa, judetul Bistrita Nasaud, a fost identificat B. Dorin de 36 ani, domiciliat in Valenii Somcutei, judetul Maramures, in timp ce conducere un autovehicul, avand permisul de conducere anulat.
In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala.

 

 

Politistii au identificat patru persoane banuite in cazul omorului copilului de 13 ani

La data de 2 mai a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca un copil a fost gasit decedat in apropierea unei cai ferate industriale din municipiul Bistrita.
La fata locului s-a deplasat echipa de cercetare, insotita de procurorul criminalist, care au identificat cadavrul unui minor, in varsta de 13 ani, din comuna Bobalna, judetul Cluj, care prezenta o plaga injunghiata.
In urma cercetarilor efectuate a rezultat faptul ca incidentul a avut loc ca urmare a unui conflict spontan izbucnit intre victima si un grup de patru persoane, care se cunosteau.
La scurt timp au fost identificati patru tineri, cu varste cuprinse intre 14 si 32 de ani, respectiv un minor, in varsta de 14 ani, din municipiul Bistrita, un altul de 17 ani, din localitatea Sieut, un tanar, de 19 ani, din Sieut si un barbat, in varsta de 32 de ani, din localitatea Dipsa.
Cei patru tineri au fost condusi la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud in vederea audierii acestora si luarii masurilor ce se impun.
Din cercetari a rezultat faptul ca principalul banuit de savarsirea omorului este minorul in varsta de 14 ani.
Cadavrul copilului a fost transportat la Sectia Prosectura din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.
Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii1414 vizualizări03 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0