Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 14154 vizitatori azi
Pieton accidentat in Ciceu-Mihaiesti. Banuit de furt calificat.

La data de 5 mai a.c., politistii au fost sesizati de catre un barbat, in varsta de 46 de ani, din comuna Varbilau, judetul Prahova, cu privire la faptul ca a accidentat o persoana in localitatea Ciceu-Mihaiesti. In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca prahoveanul, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Ciceu-Mihaiesti, a acrosat  un tanar, in varsta de 29 de ani, din localitate, care s-a angajat in traversarea DN 17 fara sa se asigure.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala a pietonului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru investigatii suplimentare.

          Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 


           Un tanar, din Targu Mures, este banuit de furt calificat

             La data de 5 mai a.c., politistii Compartimentului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei orasului Beclean au identificat un tanar, in varsta de 26 de ani, din municipiul Targu Mures, judetul Mures, banuit ca in cursul lunii august a anului 2012 ar fi sustras un laptop dintr-un cabinet medical situat in Beclean.

           Bunul a fost recuperat si predat persoanei vatamate.

            Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 


             Depistat de politisti in timp ce conducea o autoutilitara fara a poseda permis de conducere

             La data de 5 mai a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud, fiind in serviciul de supraveghere, indrumare si control al traficului rutier pe DN 17C, pe raza localitatii Romuli, au depistat un barbat, in varsta de 42 de ani, din localitate, care conducea o autoutilitara fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

            In cauza cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii1337 vizualizări06 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0