Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 01 Octombrie 2020 - 2364 vizitatori azi
Un tanar a decedat si un altul a fost ranit intr-un accident in localitatea Tureac. Un barbat, a fost electrocutat.

La data de 7 mai a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Tureac, a avut loc un accident de circulatie. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 27 de ani, din localitate, care conducea un autoturism, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a parasit partea carosabila si a colizionat un cap de pod.

            Din accident a rezultat decesul unui tanar, in varsta de 24 de ani, din localitatea Muresenii Bargaului, pasager al autoturismului, precum si vatamarea corporala a conducatorului auto.

           Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.

 


           Un barbat, din Bacau, a fost electrocutat in statia Caii Ferate Ilva Mica

            La data de 6 mai a.c., politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca intre Statiile Cailor Ferate Lesu Ilvei si Poiana Ilvei o persoana a fost electrocutata dupa ce s-a urcat pe un vagon din compunerea unui tren de marfa care se afla in miscare.

            In urma cercetarilor efectuate la fata locului, politistii au identificat persoana electrocutata ca fiind un barbat, in varsta de 55 de ani, din municipiul Bacau, stabilindu-se faptul ca acesta s-a urcat pe unul din vagoanele din compunerea trenului de marfa care circula pe relatia Dej Triaj-Iasi, in timp ce acesta stationa in statia Caii Ferate  Ilva Mica, iar dupa punerea trenului in miscare a trecut de pe un vagon pe altul, iar la un moment dat a intrat in raza de actiune a retelei electrice si a fost electrocutat.

Barbatul a suferit mai multe arsuri si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Postului de Politie Transporturi Feroviare Ilva Mica in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1624 vizualizări07 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0