Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 17844 vizitatori azi
O EUROPA MAI SIGURA.

Un tanar, din Reghin, condamnat la 2 ani de inchisoare pentru furt calificat, a fost depistat de politisti. La data de 9 mai a.c.,  politistii din cadrul Postului de Politie Mariselu au depistat pe raza comunei un tanar, in varsta de 26 de ani, din municipiul Reghin, judetul Mures, pe numele caruia Judecatoria Targu Mures a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la doi ani de inchisoare pentru savarsirea infractiunii de furt calificat.

           Acesta a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 


Atentie, trafic blocat!

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca pana la finele anului 2014, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Busuiocului va fi blocata, pe portiunea dintre ultimul bloc social ANL si Strada Lavandei, pentru realizarea unei bretele de legatura intre Strada Subcetate si Strada Tarpiului.

 

 

 

9 MAI, PRILEJ PENTRU POLITIA BISTRITEANA DE A MILITA PENTRU "O EUROPA MAI SIGURA"

 De Ziua Europei politia bistriteana a fost prezenta pe pietonalul municipiului, desfasurand activitati preventive alaturi de elevii voluntari. Activitatile au lansat  campania de prevenire "O Europa mai sigura"

   Peste 500 de elevi din scolile bistritene au participat la Carnavalul Europei si la Parada statelor membre, la jocuri de echipa, la filmele de animatie care rulau in incinta Teatrului de vara sau la dansul de pe platoul din fata Teatrului de vara.                     Politistii si cei 35 de elevi voluntari s-au implicat pentru desfasurarea in siguranta a tuturor activitatilor sustinute de copii.

   Campania de prevenire -informare "O Europa mai sigura" este realizata de politie in perioada 9-16 mai, in colaborare cu Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud. Informatiile preventive sunt destinate elevilor din liceele bistritene si pun accentul pe aspecte legate de victimizarea tinerilor dar si evitarea posturii de infractor.

 

 

 

 

0 comentarii1589 vizualizări10 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0