Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 04 Iulie 2020 - 12204 vizitatori azi
Tanara accidentata grav. Atentie, trafic blocat.!

Tanara accidentata grav intr-un accident de circulatie produs in localitatea Silivasu de Campie.  La data de 11 mai a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 16, pe raza localitatii Silivasu de Campie, a avut loc un accident de circulatie.

In urma cercetarilor efectuate de politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 19 ani, din municipiul Reghin, care conducea un autoturism, din cauza neatentiei in efectuarea unei manevre de depasire, a acrosat bordura unui podet dupa care a lovit parapetul de pe marginea carosabilului.

Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a conducatoarei autovehiculului, care a fost transportata la Spitalul de Urgenta Targu Mures in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre  Serviciul Rutier.

 .


Accident rutier, produs in municipiul Bistrita, pe fondul neacordarii de prioritate.

La data de 11 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca in municipiul Bistrita a avut loc un accident de circulatie, in care au fost implicate un autovehicul si un motociclu.

Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 24 de ani, din Bistrita, care conducea un motociclu intr-un sens giratoriu, nu a acordat prioritate de trecere si a colizionat un autoturism, condus de catre o tanara, in varsta de 26 de ani, din municipiu.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a bistriteanului, precum si a unei tinere, in varsta de 24 de ani, din municipiul Bistrita, aflata pe motociclu.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier.

 .


La volan sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 11 mai a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Beclean au depistat pe DN 17, un tanar, in varsta de 25 de ani, din Beclean, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de  "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 .


Atentie, trafic blocat!

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca astazi, 12 mai a.c., intre orele 10:00-14:00, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Mihai Viteazu va fi blocata, de la intersectia cu Strada Tanase Tudoran pana la intersectia cu Strada Ion Pop Reteganu, pentru remedierea unor defectiuni aparute cu ocazia efectuarii unor lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1645 vizualizări12 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0