Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 31 Martie 2020 - 17418 vizitatori azi
EXPO CASA & SECURITY 2014.( 15 poze)

Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud se constituie alaturi de Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud si Primaria Municipiului Bistrita un partener si organizator al Targului de securitate, aflat la a doua editie in cadrul Salonului EXPO CASA& SECURITY.

 In acest an, opt firme partenere in prevenirea criminalitatii vor expune in Teatrul de vara tehnica si sistemele de securitate, dotarile cele mai moderne pentru protejarea persoanei si a patrimoniului.

Compartimentul de prevenire din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va amenaja un stant de informare cu materiale preventive (pliante, flyere, afise, brelocuri, stickere s.a.), unde cei interesati vor putea afla cum sa nu devina victimele hotilor.

Astfel, politia bistriteana va lansa si campania nationala "Infractorii te pot cunoaste mai bine decat crezi!", care pune accentul pe prevenirea furturilor din locuinte, din si de autoturisme si a talhariilor.

Lansarea campaniei nationale si a Targului de securitate va avea loc astazi, 14 mai a.c., la Teatrul de vara de pe pietonalul municipiului Bistrita, incepand cu orele 14:00.

Pe parcursul celor cinci zile politia va participa cu forte din structurile de ordine publica, proximitate, prevenirea criminalitatii, rutiera si cu elevii voluntari ai politiei.

 Preluat din experienta partenerilor germani, ca model de buna practica in prevenirea criminalitatii, Targul de securitate pune accentul pe importanta asigurarii bunurilor si imobilelor, apeland la cele mai moderne tehnici de securitate si supraveghere.

.

Foto - Marius Chiuzan.

0 comentarii1442 vizualizări14 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0