Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 19480 vizitatori azi
O femeie a fost accidentata in localitatea Bata. Accident de circulatie in Nimigea.

La data de 16 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Bata a avut loc un accident de circulatie. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 60 de ani, din Gherla, in timp ce conducea o autoutilitara, a surprins si accidentat o femeie, in varsta de 50 de ani, din localitatea Reteag, care s-a angajat in traversarea DN 17 pe langa o bicicleta si fara sa se asigure.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a femeii, care a fost transportata la Spitalul Municipal Dej in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 


Accident de circulatie produs pe raza comunei Nimigea

 La data de 16 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17C, pe raza localitatii Mititei, comuna Nimigea, a avut loc un accident rutier soldat cu ranirea usoara a trei persoane.

In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 32 de ani, din comuna Rebra, care conducea un autoturism in directia de mers Salva-Mocod, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depasire, a intrat pe contrasens si a colizionat frontal un autovehicul, condus de catre un barbat, in varsta de 38 de ani, din comuna Chiuza.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a tanarului rebrean, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale, precum si ranirea usoara a unui barbat, in varsta de 62 de ani, din Lunca Ilvei, pasager in acelasi autoturism, si a altui barbat, de 44 de ani, aflat in autovehiculul care circula regulamentar.

Din verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca tanarul, in varsta de 32 de ani, avea permisul de conducere retinut.

Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

Tanar, ranit usor, intr-un accident rutier produs in municipiul Bistrita

 La data de 16 mai a.c., Politia Municipiului Bistrita a fost sesizata de catre un asistent medical din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud cu privire la faptul ca la aceasta unitate s-a prezentat o persoana care a declarat faptul ca a fost victima unui accident rutier produs in cursul aceleiasi zile.

In urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii au identificat persoana respectiva ca fiind un tanar, in varsta de 28 de ani, din localitatea Galatii Bistritei, care a circulat pe raza municipiului Bistrita, in calitate de pasager al unui autoturism, acesta din urma fiind colizionat din spate de catre un autovehicul, care nu a pastrat o distanta de siguranta in mers.

In cauza sunt efectuate cercetari de catre Biroul Rutier in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

La volan cu permisul de conducere suspendat

 La data de 16 mai a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat, cu aparatul radar, pe DN 15A, pe raza localitatii Galatii Bistritei, un barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Baia Mare, in timp ce conducea un autoturism cu viteza de 114 km/h.

In urma verificarilor efectuate a rezultat faptul ca acesta avea permisul de conducere suspendat.

Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

Depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 17 mai a.c., politistii au depistat pe DJ 172, pe raza localitatii Cociu, un barbat, in varsta de 48 de ani, din localitatea Piatra, in timp ce conducea un autoturism aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acesta politistii din cadrul Politiei orasului Beclean continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

Conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere

 La data de 17 mai a.c., un barbat, in varsta de 36 de ani, din Lunca Ilvei, care conducea un autoturism pe raza comunei, din cauza neadaptarii vitezei de deplasare la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului, a parasit partea carosabila si a colizionat gardul unui imobil.

In urma verificarilor efectuate de politisti a rezultat faptul ca acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiuniii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1757 vizualizări17 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0