Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 19414 vizitatori azi
TEHNICA DE LUPTA A POLITIEI. CAMPANIA DE PREVENIRE "O EUROPA MAI SIGURA" A AJUNS LA FINAL.

In perioada 12-16 mai a.c., politistii de prevenire si cei de proximitate din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, impreuna cu reprezentantii Camerei de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud, au fost prezenti in scolile municipiului Bistrita cu informatii, pliante, afise si filmulete preventiv- educative in cadrul campaniei de prevenire "O Europa mai sigura".

 Campania de prevenire-informare "O Europa mai sigura" a fost initiata si desfasurata de catre Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Bistrita-Nasaud si Camera de Comert si Industrie Bistrita-Nasaud.

Campania a debutat la data de 9 mai, de Ziua Europei, cand politistii si elevii voluntari au realizat activitati de prevenire pe pietonalul Liviu Rebreanu din Bistrita, cu peste 500 de elevi bistriteni, punandu-se accentul pe aspecte legate de victimizarea tinerilor dar si evitarea posturii de infractor.

 Demersurile preventive ale politiei bistritene vor continua in scoli, avand in vedere apropierea de vacanta de vara.

 

 

 

TEHNICA DE LUPTA A POLITIEI, ADMIRATA LA SALONUL "EXPO CASA SECURITY 2014".

                Vineri, 16 mai a.c., incepand cu ora 12,00 mai multe clase de elevi din scolile bistritene au participat la demonstratiile de forta si profesionalism, organizate de catre Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita-Nasaud in cadrul Targului de securitate 2014 - EXPO CASA SECURITY.

                 Incepand cu cei mici si pana la elevii de liceu, cu totii au fost incantati de armele, echipamentul si autospecialele din dotarea Serviciului de Actiuni Speciale. Cei zece "mascati" au facut si o demonstratie de lupta si de autoaparare. De  asemenea, elevii au putut admira si autospeciala Politiei Rutiere sau cainii politisti ai Serviciului Criminalistic.

                Ofiterul de prevenire i-a invitat si la standul de informare al politiei din Teatrul de vara unde au purtat discutii legate de siguranta lor si a bunurilor acestora.

                Cativa elevi de la Liceul de Arte "Corneliu Baba" Bistrita au desenat si pictat imagini cu specific de prevenirea criminalitatii.

                 Aceata activitate face parte din seria de actiuni propuse de politia bistriteana in cadrul Salonului "Expo Casa Security 2014", pentru promovarea ideii de securitate prin solutii moderne si profesioniste.

 

 

 

0 comentarii1687 vizualizări18 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0