Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 18240 vizitatori azi
Conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere.

La volan cu permisul de conducere suspendat. La data de 17 mai a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat, pe DN 17, pe raza localitatii Podirei, un barbat, in varsta de 49 de ani, din comuna Darmanesti, judetul Suceava,  in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat.

Fata de conducatorul auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

Depistati de politisti in timp ce conduceau autoturisme sub influenta bauturilor alcoolice.

 La data de 18 mai a.c., politistii au depistat pe DJ 173A, pe raza localitatii Prundu Bargaului, un barbat, in varsta de 39 de ani, precum si un tanar, de 31 de ani, ambii din comuna Bistrita Bargaului, care conduceau autoturisme aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acestia cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

Conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere.

 La data de 18 mai a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un tanar, in varsta de 19 ani, din Bistrita, care conducea un autoturism pe raza municipiului fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiuniii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

A condus un autoturism, fara a poseda permis de conducere, si a provocat un accident de circulatie

 La data de 17 mai a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17D, pe raza localitatii Rebrisoara, a avut loc un accident de circulatie.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 18 ani, din Rebrisoara, a condus un autoturism pe raza localitatii, iar la intersectia cu drumul comunal Gersa, pe podul peste paraul Gersa si pe marcajul longitudinal continuu, a efectuat manevra de depasire a unui autovehicul pe care l-a colizionat.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca tanarul, in varsta de 18 ani,  nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetarile sunt continuate de catre Postul de Politie Comunal Rebrisoara.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1659 vizualizări19 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0