Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 03 August 2020 - 14250 vizitatori azi
Tanar arestat preventiv. Minor accidentat.

Fata de tanarul bistritean, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, Judecatoria Bistrita a dispus arestarea preventiva pe o perioada de 30 de zile. Acesta este suspectat de sustragerea, in perioada decembrie 2013- aprilie 2014, de cablu electric, respectiv cablu de telecomunicatii, in valoare de 8.000 de lei, prejudiciul nefiind recuperat.

 

Un barbat, din Toplita, este cercetat pentru furt calificat

 La data de 20 mai a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Bistrita si cei din cadrul Postului de Politie Sieu Magherus au identificat un barbat, in varsta de 37 de ani, din municipiul Toplita, judetul Harghita, banuit ca la data de 26 aprilie 2014 ar fi sustras camera de supraveghere video, montata pe peretele exterior al unei cabane, situata pe raza localitatii Crainimat.

In urma verificarilor efectuate de catre politisti s-a stabilit faptul ca barbatul ar fi savarsit inca trei infractiuni de furt de pe raza comunei Sieu Magherus.

Fata de acesta a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 1 Politie Rurala Bistrita in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

Un minor a fost accidentat usor in municipiul Bistrita

 La data de 20 mai a.c., un barbat, in varsta de 35 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita, a surprins si accidentat un minor, in varsta de 9 ani, din Bistrita, care s-a angajat, regulamentar, in traversarea strazii, pe marcajul trecerii pentru pietoni.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorului.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa".

 

0 comentarii1827 vizualizări21 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0