Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 02 Iulie 2020 - 14606 vizitatori azi
Doua minore accidentate pe o trecere pentru pietoni. Sapte tineri, banuiti de furt calificat.

O minora a fost accidentata usor in municipiul Bistrita. La data de 21 mai a.c., un tanar, in varsta de 19 ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, a surprins si accidentat o minora, in varsta de 5 ani, din Bistrita, care s-a angajat in traversarea strazii, printre doua autoturisme parcate regulamentar, prin loc nepermis, in fuga si fara sa se asigure.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a minorei.

Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa".

 .


Depistat de politisti in timp ce tracta o remorca neinmatriculata

 La data de 21 mai a.c., politistii au depistat pe raza comunei Sieut un barbat, in varsta de 54 de ani, din municipiul Constanta, in timp ce conducea un autoturism care tracta o remorca.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca remorca era neinmatriculata si avea un numar de inmatriculare fals intrucat era montata o placuta de inmatriculare care apartine autoturismului respectiv.

Cercetarile sunt continuate de catre Postul de Politie Sieu sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 .


Un bistritean este cercetat de politisti dupa ce a accidentat doua minore pe o trecere pentru pietoni

 La data de 21 mai a.c., Politia municipiului Bistrita a fost sesizata de catre un asistent medical din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud cu privire la faptul ca la aceasta unitate s-au prezentat doua minore, insotite de parinti, care au declarat faptul ca au fost victimele unui accident rutier, produs in cursul aceleiasi zile, pe raza municipiului Bistrita.

Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca o minora, in varsta de 10 ani, si o alta, de 11 ani, ambele din Bistrita, au fost accidentate, pe raza municipiului, de catre un autoturism in timp ce erau angajate in traversarea strazii, pe o trecere pentru pietoni semnalizata corespunzator, ulterior conducatorul autoturismului, caruia cele doua minore i-au comunicat faptul ca se simt bine, parasind locul producerii accidentului fara a anunta politia.

Ca urmare a masurilor de cautare efectuate de catre politisti si a verificarilor efectuate, a fost depistat in trafic, in municipiul Bistrita, autoturismul implicat in accidentul de circulatie, fiind identificat conducatorul acestuia, un barbat, in varsta de 44 de ani, din Bistrita.

Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a celor doua minore, a caror internare in cadrul Spitalului Judetean nu a fost necesara.

Fata de conducatorul autovehiculului sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia".

 

.

Sapte tineri, din localitatea Viile Tecii, sunt banuiti de furt calificat

 La data de 22 mai a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Teaca au depistat pe raza localitatii Dipsa, comuna Galatii Bistritei, doua atelaje hipo in care se aflau sapte persoane, respectiv un minor, in varsta de 15 ani, si alti sase tineri, cu varste cuprinse intre 18 si 30 de ani, toti sapte din localitatea Viile Tecii, comuna Teaca, care transportau o grinda din fier.

Din cercetarile si verificarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca respectiva grinda ar fi fost sustrasa de la unul din podurile feroviare dezafectate, de pe raza localitatii Dipsa, de la tronsonul de cale ferata Lechinta-Targu Mures care apartine unei societati comerciale din Targu Mures.

Fata de acestia cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

 .

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1652 vizualizări22 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0