Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2718 vizitatori azi
Trafic blocat pe strada Tanase Tudoran. Accident in localitatea Bata.

La data de 23 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Bata, comuna Petru Rares, a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Unguras, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism in directia Beclean-Dej, a efectuat o depasire fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, care tracta o semiremorca, condusa de catre un barbat, in varsta de 38 de ani, din Tarlisua, care efectua o manevra de schimbare a directiei de mers spre stanga.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a tanarului clujean, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 

La volan cu permisul de conducere suspendat si sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 23 mai a.c., politistii au depistat pe DN 17C, pe raza localitatii Salva, o tanara, in varsta de 26 de ani, din comuna Budesti, judetul Maramures,  in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere suspendat si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de aceasta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altr substante".

 

Trafic blocat pe strada Tanase Tudoran

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca astazi, 24 mai a.c., pana in jurul orei 16:00, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Tanase Tudoran va fi blocata, intre intersectia cu strada Mihai Viteazu si strada Ion Pop Reteganu, datorita efectuarii unor lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

 

 

1 comentariu1743 vizualizări24 mai 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0