Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 03 August 2020 - 14474 vizitatori azi
Autovehicul colizionat de un tren regio. Material lemnos confiscat.

La data de 26 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17C, pe raza orasului Nasaud, a avut loc un accident de circulatie la trecerea la nivel cu calea ferata. In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 33 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism in directia Nasaud-Bistrita, la trecerea la nivel cu calea ferata dubla, prevazuta cu semnale luminoase si sonore, nu a oprit desi acestea erau in functiune si a fost colizionat de un tren regio care circula pe relatia Dej-Ilva Mica.

Din accident a rezultat vatamarea corporala grava a unui tanar, in varsta de 26 de ani, din Singeorz-Bai, si a unei tinere, de 27 de ani, din Muresenii Bargaului, pasageri ai autoturismului, precum si ranirea usoara a conducatorului auto.

In cauza sunt efectuate cercetari de catre Politia orasului Nasaud in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 


Accident de circulatie produs in localitatea Herina

 La data de 26 mai a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta  112 cu privire la faptul ca pe DN 15A, in localitatea Herina, a avut loc un accident de circulatie.

Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un tanar, in varsta de 31 de ani, din localitatea Crainimat, in timp ce conducea o autoutilitara, din cauza neatentiei a intrat pe acostamentul drumului, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat intr-un sant.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului autovehiculului.

Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier.

 


La volan sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 26 mai a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 22 de ani, din localitatea Sieu, care conducea un taxi pe raza municipiului Bistrita aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 


Cercetati pentru abateri la regimul rutier

 La data de 26 mai a.c., politistii Postului de Politie Salva au depistat pe DC 43 un barbat, in varsta de 41 de ani, din comuna Salva, in timp ce conducea un autoturism fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Politistii au identificat o femeie, de 49 de ani, din Nasaud, pasagera in acelasi autoturism, care i-a incredintat barbatului autovehiculul, pentru a fi condus, desi cunostea faptul ca acesta nu poseda permis de conducere.

In cauza sunt efectuate cercetari, fata de barbatul din Salva, sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere", iar fata de femeie sub aspectul savarsirii infractiunii de "Incredintare cu buna stiinta a unui autovehicul, spre a fi condus pe drumurile publice, unei persoane fara permis de conducere".

 


          Actiune pe linie rutiera

           La data de 26 mai a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Dumitra au desfasurat pe raza comunei o actiune pe linie rutiera.

          Astfel, au fost aplicate 13 sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.615 lei, iar doua certificate de inmatriculare au fost retinute.

 


           Material lemnos confiscat de politisti

 La data de 26 mai a.c., politistii Postului de Politie Lesu, impreuna cu specialisti din cadrul Ocolului Silvic Ilva Mica, au desfasurat o actiune pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic.

Astfel, au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale, in valoare de 3.800 de lei, fiind ridicati in vederea confiscarii 7,55 mc material lemnos, in valoare totala de 946 de lei.       

                      


Trafic blocat pe Strada Mihail Kogalniceanu

Politistii din cadrul Biroului Rutier va informeaza ca astazi, 27 mai a.c., pana in jurul orei 16:00, in municipiul Bistrita, circulatia rutiera pe strada Mihail Kogalniceanu va fi blocata, de la intersectia cu strada Nicolae Titulescu, pentru remedierea unor defectiuni aparute cu ocazia efectuarii unor lucrari de reabilitare a sistemului de alimentare cu apa si canalizare.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1589 vizualizări27 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0