Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 25 Septembrie 2020 - 2214 vizitatori azi
Cadavrul carbonizat, gasit in interiorul unui autoturism.

Cadavrul carbonizat, gasit in interiorul unui autoturism incendiat, a fost identificat. In urma cercetarilor efectuate si a activitatilor intreprinse de catre politistii Serviciului de Investigatii Criminale, sub coordonarea si supravegherea Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud, a fost identificata persoana gasita carbonizata intr-un autoturism incendiat pe raza comunei Ciceu Mihaiesti ca fiind un barbat, in varsta de 61 de ani, din municipiul Botosani.  

 

          La volan sub influenta bauturilor alcoolice

 La data de 28 mai a.c., politistii au depistat un tanar, in varsta de 22 de ani, din comuna Parva, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Nasaud aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de acesta Politia orasului Nasaud continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

Detinea ilegal o arma de vanatoare

 La data de 27 mai a.c., politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase Bistrita-Nasaud au identificat un tanar, in varsta de 28 de ani, din comuna Tiha Bargaului, care detinea ilegal o arma letala de vanatoare.

Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Nerespectarea regimului armelor si al munitiilor".

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1771 vizualizări28 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0