Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 11 August 2020 - 41788 vizitatori azi
Bistritean retinut pentru 24 de ore pentru furt calificat. 1 IUNIE, ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI.

La data de 28 mai a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 26 de ani, din Bistrita, banuit ca in perioada 8 martie-19 mai 2014 ar fi sustras si in alte cazuri ar fi incercat sa sustraga sume de bani si bunuri din sase magazine, apartinand unor societati comerciale din municipiu. Prejudiciul cauzat, in valoare de 2.465 de lei, nu a fost recuperat.

Fata de tanarul, de 26 de ani, a fost luata masura retinerii pe o durata de 24 de ore, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

Cercetarile sunt continuate in vederea stabilirii intregii activitati infractionale a acestuia.

.

1 IUNIE, ZIUA INTERNATIONALA A COPILULUI, MARCATA DE POLITIA BISTRITEANA

           Porti deschise si activitati specifice, desfasurate de polistii bistriteni, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului

 Vineri, 30 mai a.c., la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud va fi organizata, pentru a doua oara in acest an, "Ziua portilor deschise", ocazie cu care prescolarilor si elevilor de la gradinitele, scolile generale si liceele din municipiul Bistrita li se vor prezenta autospecialele Serviciului Rutier, Criminalistic si Actiuni Speciale, precum si tehnica din dotare folosita in misiuni.

Totodata, politistii din cadrul Serviciului de Resurse Umane le vor expune liceenilor conditiile de recrutare pentru admiterea in institutiile de invatamant proprii si subordonate Ministerului Afacerilor  Interne, iar cei interesati sa urmeze o cariera in Politia Romana vor primi materiale informative pe aceasta tema.

            La data de 1 iunie a.c., politistii de la structurile de ordine publica, rutiera, proximitate si prevenirea criminalitatii, insotiti de elevii voluntari ai politiei, vor fi prezenti pe pietonalul Liviu Rebreanu din municipiul Bistrita unde vor avea loc o serie de activitati, dedicate copiilor, organizate de catre Primaria Municipiului Bistrita incepand cu ora 14:00.

   Politistii de la rutiera si ordine publica isi vor indrepta atentia, cu precadere, spre siguranta celor mici, in calitatea lor de pasageri ai autoturismelor, subliniindu-se importanta unei conduite corecte adoptata de catre acestia atunci cand calatoresc cu vehicule. Astfel, vor fi luate masuri fata de conducatorii auto care nu respecta sau incalca prevederile codului rutier sau ignora riscurile la care ii expun pe copii pe timpul deplasarilor auto, punandu-le astfel sanatatea si viata in pericol.

  .

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

 

0 comentarii1680 vizualizări29 mai 2014
rss 2.0
rss 2.0