Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 25 Octombrie 2020 - 2934 vizitatori azi
Material lemnos confiscat . Un tanar, care conducea un motociclu, a fost ranit.

Nu a pastrat o distanta de siguranta si a produs un accident de circulatie. La data de 30 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza municipiului Bistrita a avut loc un accident de circulatie in care au fost implicate patru autoturisme. Din cercetarile efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca o femeie, in varsta de 33 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, nu a pastrat o distanta corespunzatoare si a colizionat un autoturism, condus de catre un barbat, de 36 de ani, din municipiu, care circula regulamentar in fata sa. Autoturismul condus de barbat a fost proiectat intr-un autovehicul, care era condus de un barbat, in varsta de 58 de ani, din Bistrita, acesta fiind la randul sau proiectat intr-un alt autoturism, la volanul caruia se afla un bistritean, in varsta de 44 de ani.

In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului auto, in varsta de 58 de ani, precum si a unei tinere, de 22 de ani, din Bistrita, pasagera in autoturismul condus de catre bistriteanul, in varsta de 36 de ani.

Fata de conducatoarea autoturismului sunt efectuate cercetari, de catre Biroul Rutier, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

Un tanar, care conducea un motociclu, a fost ranit intr-un accident rutier.

 La data de 30 mai a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Uriu, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

In urma cercetarilor efectuate de politisti s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 26 de ani, din comuna Spermezeu, in timp ce conducea un autoturism, la intersectia cu DJ 171, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu, condus regulamentar de catre un tanar, in varsta de 31 de ani, din Nasaud.

Din accident a rezultat vatamarea corporala a tanarului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 

Cercetat pentru abateri la regimul rutier

 

La data de 30 mai a.c., politistii au depistat pe DC 34, in localitatea Lelesti, un tanar, in varsta de 23 de ani, din localitatea Ciceu-Corabia , in timp ce conducea un autoturism fara sa posede permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

In cauza sunt efectuate cercetari, de catre Postul de Politie Ciceu-Mihaiesti, sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 


La volan avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

 La data de 30 mai a.c., politistii au depistat pe DN 17D, pe raza localitatii Sasarm, un tanar, in varsta de 21 de ani, din municipiul Baia Mare, judetul Maramures, care conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 


Material lemnos confiscat de politisti

 La data de 30 mai a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti silvici din cadrul ITRSV Cluj,  au desfasurat o actiune pe Valea Bargaului si pe Valea Somesului, pe linia controlului si a provenientei materialului lemnos.

Astfel, au fost aplicate sase sanctiuni contraventionale, in valoare de 15.000 de lei, iar 58,82 mc material lemnos, in valoare de 6.200 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

La aceeasi data, politistii Postului de Politie Tiha-Bargaului, impreuna cu silvicultori din cadrul Ocolului Silvic Tihuta-Colibita, au efectuat un control privind transportul materialului lemnos pe DN 17, pe raza comunei.

Astfel, politistii au depistat, in trafic, un barbat, in varsta de 44 de ani, din localitatea Tureac, in timp ce transporta 2,47 mc material lemnos, cu o autoutilitara, fara a poseda documentele legale de insotire si transport.

Barbatul a fost sanctionat contraventional iar cantitatea de material lemnos, in valoare de 450 de lei, a fost ridicata in vederea confiscarii

0 comentarii1729 vizualizări31 mai 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0