Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 18290 vizitatori azi
Conducea un autoturism fara a poseda permis.

La data de 3 iunie a.c., politistii au depistat un minor de 15 ani din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului fara a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
In cauza sunt efectuate cercetari de catre Biroul Rutier din cadrul Politiei municipiului Bistrita, sub aspectul savirsirii infractiunii de " Conducere a unui vehicul fara permis de conducere" si pentru stabilirea imprejurarilor in care minorul a intrat in posesia autoturismului condus.

 

.

La volan avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

La data de 3 iunie a.c., politistii au depistat pe raza municipiul Bistrita o femeie de 43 de ani din Tureac care conducea o autoutilitara avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.
Cercetarile sunt continuate de catre Politia municipiului Bistrita sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

0 comentarii1799 vizualizări04 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0