Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Iulie 2020 - 16528 vizitatori azi
Minora, disparuta de la domiciliu, depistata de politisti.

La volan sub influenta bauturilor alcoolice. La data de 16 iunie a.c., politistii au depistat un barbat, in varsta de 49 de ani, din comuna Nimigea, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului Nasaud, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".    

 

Minora, disparuta de la domiciliu, depistata de politisti.

 La data de 15 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca o minora, in varsta de 16 ani, din localitatea Cociu, comuna Sintereag, a disparut de la domiciliu, unde se afla singura.

In cauza a fost dispusa darea in urmarire nationala a minorei, astfel ca la data de 16 iunie a.c., in urma activitatilor specifice desfasurate de politisti, aceasta a fost depistata pe raza localitatii Gledin, stabilindu-se faptul ca a parasit localitatea de domiciliu pentru a locui cu un tanar, in varsta de 23 de ani, din Herina.

Ulterior, minora a fost incredintata familiei.

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

                                                                                                  

 

 

0 comentarii1631 vizualizări17 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0