Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Un barbat a decedat dupa ce a traversat DJ 151.

Un barbat a decedat dupa ce a traversat DJ 151 in fuga si prin loc nepermis. La data de 19 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151, pe raza localitatii Lechinta, a avut loc un accident de circulatie. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca o tanara, in varsta de 29 de ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism in directia Lechinta-Vermes, a surprins si accidentat un barbat, in varsta de 55 de ani, din localitatea Vermes, care s-a angajat in traversarea drumului in fuga, prin loc nepermis.

In urma impactului victima a fost proiectata intr-o autoutilitara, condusa din sens opus de catre un tanar, in varsta de 26 de ani, din comuna Craciunesti, judetul Mures.

Din accident a rezultat decesul pietonului.

Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean.

 

 

          Doi tineri, banuiti de furt calificat, au fost retinuti pentru 24 de ore

 La data de 18 iunie a.c., in urma cercetarilor si verificarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 19 ani, din localitatea Budacu de Jos, si un altul, in varsta de 23 de ani, din localitatea Ghinda, banuiti ca in perioada aprilie-iunie 2014 ar fi sustras sume de bani, produse alimentare si diverse bunuri din cinci imobile, anexe gospodaresti si magazine alimentare situate in municipiul Bistrita si in localitatile Jelna si Ghinda.

Prejudiciul cauzat, in valoare de 6.879 de lei, a fost recuperat in proportie de 80%.

Fata de cei doi tineri a fost luata masura retinerii pentru 24 de ore, urmand a fi prezentati Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva.

 

 

            Mandate puse in aplicare de politistii bistriteni

              La data de 18 iunie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii emis de catre Tribunalul Bistrita-Nasaud impotriva unui tanar, in varsta de 25 de ani, din orasul Nasaud, condamnat la 2 ani inchisoare pentru comiterea infractiunii de "Conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana, avand in sange o imbibatie alcoolica peste limita legala".

            Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

             La aceeasi data, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile, emis de catre Curtea de Apel Cluj impotriva unui tanar, in varsta de 29 de ani, din municipiul Bistrita, fata de care sunt efectuate cercetari pentru comiterea infractiunii de pornografie infantila.

           Tanarul bistritean a fost incarcerat in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

 

Actiune pe linie silvica desfasurata pe Valea Bargaului

 La data de 18 iunie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine Publica, impreuna cu specialisti silvici din cadrul ITRSV Cluj, au desfasurat o actiune pe Valea Bargaului, pe linia controlului provenientei materialului lemnos.

Astfel, au fost aplicate doua sanctiuni contraventionale, in valoare de 5.000 de lei, iar 19,80 mc material lemnos, in valoare de 2.291 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

.

 

Foto - arhiva Bistritanews.ro

0 comentarii2821 vizualizări19 iunie 2014




rss 2.0
rss 2.0