Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 11 August 2020 - 41140 vizitatori azi
La volan sub influenta bauturilor alcoolice. Minori, disparuti de la domiciliu, depistati de politisti.

La data de 21 iunie a.c., politistii au depistat un cetatean, in varsta de 77 de ani, din municipiul Dej, judetul Cluj, in timp ce conducea un autoturism pe DN 17, pe raza localitatii Bata, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de " Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".      

 

 

La data de 22 iunie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca un minor, in varsta de 15 ani, din orasul Beclean, a disparut de la domiciliu. In cauza a fost dispusa darea in urmarire nationala a minorului, astfel ca la scurt timp, in urma activitatilor specifice desfasurate de politisti, acesta a fost depistat pe raza localitatii Branistea.

La aceeasi data, politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 de catre un barbat, in varsta de 37 de ani, din localitatea Mogoseni, comuna Nimigea, cu privire la faptul ca fiica sa, in varsta de 13 ani, a disparut de la domiciliu.  In cursul aceleiasi zile, in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, minora a fost depistata pe raza localitatii Cojocna, judetul Cluj.

Ulterior, minorii au fost incredintati familiilor. 

 

 

0 comentarii1757 vizualizări23 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0