Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Iulie 2020 - 17250 vizitatori azi
Un barbat a suferit mai multe leziuni dupa ce ATV-ul pe care il conducea a derapat. Accident de circulatie in Bistrita.

La data de 25 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Suplai, comuna Zagra, a avut loc un accident de circulatie. Din primele cercetari efectuate de politisti la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 62 de ani, din localitate, in timp ce se deplasa cu un ATV pe un drum forestier care nu se afla deschis circulatiei publice, din cauza neatentiei a pierdut controlul vehiculului, a derapat iar ATV-ul s-a rasturnat peste acesta.

              In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a zagreanului. In cauza sunt efectuate cercetari de catre Postul de Politie Zagra in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul.

 

 

             Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita                

              La data de 25 iunie a.c., un tanar, in varsta de 33 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul nepastrarii unei distante de siguranta in mers, a colizionat un autovehicul, condus de catre un bistritean, in varsta de 56 de ani, care circula regulamentar in fata sa, acesta din urma fiind proiectat intr-un autoturism, condus de catre o femeie, in varsta de 42 de ani, din Bistrita.

             Din accident a rezultat ranirea usoara a unei pasagere aflata in autoturismul condus de bistriteanul in varsta de 56 de ani.

             Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

 

            Cercetati pentru abateri la regimul rutier

             La data de 25 iunie a.c., politistii au depistat in trafic un barbat, in varsta de 53 de ani, din Singeorz-Bai, in timp ce conducea un autoturism pe raza orasului,  avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

            La aceeasi data, politistii Biroului de Ordine Publica au depistat pe raza municipiului Bistrita un tanar, in varsta de 19 ani, din comuna Zagra, care conducea un autoturism ale carui placute cu numarul de inmatriculare erau expirate.

            Totodata, politistii din cadrul Postului de Politie Sieu au depistat pe DJ 154 un barbat, in varsta de 43 de ani, din municipiul Reghin, judetul Mures, in timp ce conducea o autoutilitara avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

           Fata de cei trei conducatori auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", respectiv "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

 

           Un barbat a decedat si un tanar a fost ranit dupa ce atejajul hipo in care se aflau a fost colizionat de un tren inter regio

 La data de 26 iunie a.c., politistii din cadrul Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza localitatii Domnesti un tren inter regio a surprins si accidentat, la o trecere la nivel cu calea ferata care traversa un drum de camp, un atelaj hipo in care se aflau doua persoane.

In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca la o trecere la nivel cu calea ferata semnalizata, fara bariere, insotita de indicatorul STOP, de pe raza localitatii Domnesti, un barbat, in varsta de 70 de ani, si un tanar, de 22 de ani, ambii din localitate, in timp ce se deplasau cu un atelaj hipo, au fost surprinsi si accidentati de locomotiva care tracta un tren inter regio, care circula pe relatia Brasov-Budapesta.

In urma impactului a rezultat decesul barbatului, in varsta de 70 de ani, precum si vatamarea corporala a tanarului, care a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Circulatia pe calea ferata a fost intrerupta aproximativ 100 de minute.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

0 comentarii1792 vizualizări26 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0