Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 12 Iulie 2020 - 16608 vizitatori azi
Patru autoturisme au fost implicate intr-un accident rutier.

 La data de 27 iunie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Prundu Bargaului, a avut loc un accident de circulatie. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un sucevean, in varsta de 25 de ani, in timp ce conducea un autovehicul, care tracta o remorca, in directia Vatra Dornei-Bistrita, din cauza nerespectarii semnificatiei marcajului longitudinal continuu, care despartea cele doua sensuri de mers, a intrat in depasirea unui autoturism, condus de catre un tanar, in varsta de 21 de ani, din localitatea Tiha Bargaului.

            La randul sau, tanarul de 21 de ani, nu s-a asigurat corespunzator la efectuarea virajului la stanga, incalcand marcajul longitudinal continuu, astfel ca a fost colizionat de catre autovehiculul condus de sucevean.

             In urma impactului autovehiculul condus de tanarul, in varsta de 25 de ani, a colizionat un autoturism, stationat regulamentar in afara carosabilului, in interiorul caruia se afla un tanar, de 24 de ani, din Dumbravita, acesta din urma fiind proiectat intr-un autovehicul care era parcat regulamentar.

             Pasagerul autoturismului care stationa regulamentar a suferit leziuni usoare, fiind transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul Rutier in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

.

 

 

La volan avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

 La data de 27 iunie a.c., politistii au depistat pe raza municipiului Bistrita un tanar, in varsta de 31 de ani, din comuna Ilva Mare, in timp ce conducea un autoturism avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

0 comentarii1631 vizualizări28 iunie 2014
rss 2.0
rss 2.0