Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Un tanar motociclist, a decedat intr-un accident la Sintereag. Biciclist lovit de o macara.

Barbat cercetat pentru lovire sau alte violente. La data de 21 iulie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Valea Mare un tanar prezinta o plaga intepata in zona abdominala.

              In urma cercetarilor efectuate la fata locului a rezultat faptul ca pe fondul consumului de alcool, un tanar, in varsta de 18 ani, din localitatea Valea Mare, a fost implicat intr-o altercatie cu un barbat, in varsta de 61 de ani, din Maieru, care i-a provocat tanarului, prin intepare, o leziune abdominala.

             Barbatul, in varsta de 61 de ani, a parasit locul producerii incidentului fiind ulterior depistat de politistii din cadrul Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai.

             Tanarul a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

             Fata de barbat cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Lovire sau alte violente".

 

 

             Un tanar, care conducea o motocicleta, a decedat intr-un accident de circulatie produs in localitatea Sintereag

              La data de 22 iulie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Sintereag, o motocicleta a fost implicata intr-un accident de circulatie.

             La fata locului politistii  au stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 32 de ani, din localitatea Figa, in timp ce conducea o motocicleta in directia Beclean-Bistrita, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a colizionat un stalp de sustinere al parapetului de protectie.

            In urma impactului conducatorul motocicletei a fost proiectat intr-un stalp de electricitate si a decedat la locul producerii accidentului.

           Cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Beclean in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

 

          Pe fondul neatentiei a acrosat o bicicleta

            La data de 21 iulie a.c., un barbat, in varsta de 54 de ani, din orasul Beclean, in timp ce conducea o macara pe raza municipiului Bistrita, in directia Unirea-Viisoara, din cauza neatentiei, a acrosat cu bratul de calare din dreapta o bicicleta, condusa in aceeasi directie de mers de catre un barbat, in varsta de 37 de ani, din localitatea Dumbrava.

          Biciclistul, care dupa impact a cazut pe carosabil, a suferit leziuni corporale usoare si a fost transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

          Dupa producerea evenimentului conducatorul autovehiculului special si-a continuat deplasarea intrucat nu a sesizat producerea accidentului, insa a fost depistat, la scurt timp, de politistii Biroului Rutier.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal, barbatul in varsta de 54 de ani fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 


          Accident de circulatie produs in localitatea Susenii Bargaului

           La data de 21 iulie a.c., politistii din cadrul Serviciului Rutier s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul ca pe DN 17, pe raza localitatii Susenii Bargaului, a avut loc un accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unei persoane.

          Din primele cercetari efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 66 de ani, in timp ce conducea un autoturism, a fost acrosat de catre un barbat, in varsta de 48 de ani, care circula pe o bicicleta aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, si care a efectuat virajul la stanga fara sa semnalizeze si fara sa se asigure corespunzator.

           In urma impactului biciclistul a cazut pe carosabil si a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

           In cauza sunt efectuate cercetari, fata de conducatorul autoturismului, sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

           Conducea un moped neinregistrat fara sa posede permis de conducere

            La data de 21 iulie a.c., politistii au depistat in trafic, pe DN 17, pe raza localitatii Reteag, un tanar, in varsta de 30 de ani, din localitate, in timp ce conducea un moped neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

           Fata de acesta politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

0 comentarii2870 vizualizări22 iulie 2014




rss 2.0
rss 2.0