Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 19 Aprilie 2024 - 14587
Jandarmii bistriteni in mijlocul cercetasilor. pentru o vacanta in siguranta

Miercuri 13 august 2014, jandarmii s-au aflat in mijlocul cercetasilor bistriteni care se afla in aceasta perioada in tabara la Colibita. Intalnirea s-a derulat in cadrul programului de prevenire "Vacanta in siguranta!".Cercetasii care se afla cazati in aceasta perioada la Mita, langa Colibita, au avut parte de vizita jandarmilor. Comandantul Detasamentului 2 Jandarmi Bistrita, ofiterul de relatii publice, alaturi de un cadru al Compartimentului Prevenirea si Combaterea Faptelor Antisociale si jandarmii montani din Piatra Fantanele s-au intalnit cu cercetasii bistriteni.

Jandarmii le-au prezentat copiilor si tinerilor aspecte generale legate de atributiile Jandarmeriei Bistrita-Nasaud si mai ales aspecte legate de petrecerea vacantei in conditii de siguranta si protectia mediului, atat pe perioada in care se afla cu parintii cat si cand se afla in astfel de locatii doar cu profesorii insotitori.

La finalul expunerilor, celor prezenti le-au fost inmanate pliantele campaniei care contin sfaturi punctuale pentru o vacanta fara probleme.

Cei mai mici dintre cercetasi vor sintetiza intalnirea cu jandarmii prin intermediul desenului, iar tinerii peste 14 ani prin intocmirea unor eseuri, dintre care cele mai reusite vor fi premiate ulterior.

In cadrul programului care se deruleaza pe perioada sezonului estival intitulat sugestiv: "Vacanta in siguranta!" au loc numeroase intalniri cu elevii aflati in taberele din judet. Jandarmii se vor afla marti 19 august a.c. in mijlocul elevilor din Tabara Militara de la Sangeorz Bai, in cadrul actiunii Prietenii Jandarmilor.

0 comentarii3122 vizualizări13 august 2014




rss 2.0
rss 2.0