Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 28 Martie 2024 - 14587
Actiune organizata, desfasurata de catre politistii nasaudeni cu ocazia zilei de targ.

La data de 21 august a.c., politistii din cadrul  formatiunilor de Ordine Publica, Politie Rutiera si Investigatii Criminale ale Politiei oras Nasaud, au organizat o actiune, in sistem integrat, cu ocazia zilei de targ, pe raza orasului Nasaud. In urma acestei actiuni oraganizate s-au aplicat 36 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 6.570 de lei si au fost confiscate bunuri in cuantum de 200 de lei.

 

 

           Accident de circulatie produs pe raza localitatii Tiha-Bargaului, in urma caruia o persoana a fost ranita grav.

             La data de 21 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de apeluri de urgenta 112, cu privire la faptul ca, pe raza localitatii Tiha-Bargaului a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea grava a unei persoane.

            Din verificarile efectuate la fata locului s-a stabilit ca un tanar, in varsta de 26 de ani, din localitatea Prundu-Bargaului, in timp ce a condus un vehicul cu tractiune animala, in directia Piatra Fantanele-Ciosa, la un moment dat a coborat din vehicul, ca sa deblocheze frana atelajului, moment in care a alunecat cu piciorul sub roata atelajului.

           Conducatorul vehiculului cu tractiune animala a fost testat alcoolscopic rezultatul fiind pozitiv.

           In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala grava a tanarului.

            Cercetarile sunt continuate de catre politistii Seviciului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          A condus un moped fara permis de conducere

           La data de 22 august a.c., politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica, in timp ce executau serviciul de patrulare pe raza municipiului Bistrita, au depistat un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Lunca Ilvei, in timp ce conducea un moped fara a poseda permis de conducere pentru niciun fel de categorie de autovehicule.

        In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere."

 

 

 

 

        Fiind sub influenta bauturilor alcoolice s-a rasturnat cu autoturismul in afara partii carosabile

         La data de 22 august a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca pe raza localitatii Susenii-Bargaului, a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale.

        In urma verificarilor efectuate de politisti s-a constatat ca pe DN 17, un barbat, in varsta de 34 de ani, din localitatea Josenii-Bargaului, se afla langa un autoturism rasturnat in afara partii carosabile, care a declarat ca a fost pasager in autoturism, iar la volanul autovehiculului se afla un alt barbat, in varsta de 45 de ani, tot din Josenii-Bargaului, care dupa producerea accidentului a plecat de la fata locului producerii accidentului.

        Barbatul reclamat, a fost gasit la domiciliul sau, insa si acesta a declarat ca a fost pasager si nu conducatorul autoturismului rasturnat.

       Cei doi barbati au fost testati alcoolscopic, rezultatul fiind pozitiv in ambele cazuri si au fost transportati la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru a li se recolta probe biologice de sange in vederea stabilirii alcoolemiei.

         In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante", iar cercetarile continua de catre Sectia 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care a avut loc evenimentul rutier.

 

 

                Prinsi la furat de arbori cu ocazia actiunii silvice desfasurata de politistii bargauani

         La data de 22 august a.c.,  politistii din cadrul Sectiei 2 Politie Rurala Prundu-Bargaului, impreuna cu specialisti silvici din cadrul Ocolului Silvic Tihuta- Colibita, au desfasurat o actiune pe raza comunei Tiha-Bargaului, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos.

Astfel, cu ocazia controlului efectuat intr-un canton de pe raza localitatii Tiha-Bargaului, au fost depistati in flagrant doi tineri, din localitate, cu varste de 25, respectiv 33 de ani, in timp ce taiau un arbore de molid, nemarcat.

Celor doi tineri li s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "Taierea, ruperea, distrugerea, degradarea ori scoaterea din radacini, fara drept, de arbori, puieti sau lastari din fondul forestier national si din vegetatia forestiera situata pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate."

 

0 comentarii2765 vizualizări22 august 2014




[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu





rss 2.0
rss 2.0