Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 29 Martie 2024 - 14587
Politistii au identificat un barbat, banuit ca si-ar fi ucis fiul in varsta de 44 de ani.

La data de 5 septembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul unic apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca un barbat, in varsta de 78 ani, din localitatea Perisor, comuna Zagra, si-ar fi injunghiat fiul cu un cutit. 

              La fata locului s-a deplasat echipa operativa complexa a inspectoratului, impreuna cu procurorul criminalist si medicul legist, care au identificat cadavrul unui barbat, in varsta de 44 de ani, care prezenta mai multe plagi injunghiate.

              Din cercetari a rezultat faptul ca principalul banuit de savarsirea omorului este tatal acestuia, care a fost depistat la locuinta sa de catre politisti, stabilindu-se faptul ca, pe fondul consumului de bauturi alcoolice, intre cei doi s-ar fi produs o altercatie, in interiorul imobilului in care acestia locuiesc, in urma careia barbatul, in varsta de 78 de ani, i-ar fi aplicat fiului sau mai multe lovituri cu un obiect taietor, care i-au cauzat decesul.

              Cadavrul barbatului a fost transportat la Sectia Prosectura din cadrul Spitalului Judetean Bistrita-Nasaud in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.

               Fata de barbatul, in varsta de 78 de ani, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de omor, urmand a fi prezentat Tribunalului Bistrita-Nasaud cu propunere de arestare preventiva.

               Cercetarile sunt continuate de catre Serviciul de Investigatii Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bistrita-Nasaud.

 

                Retinuti pentru 24 de ore

                 La data de 4 septembrie a.c., politistii au fost sesizati de catre un agent de vanzari cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de furt.

               Din cercetarile efectuate a rezultat faptul ca in incinta unui magazin, situat in orasul Nasaud, au patruns doua persoane care i-ar fi solicitat vanzatoarei diverse produse cu intentia de a le cumpara.

               Sub pretextul ca s-au razgandit in privinta cumparaturilor, acestia ar fi pretins restituirea integrala a sumei platite, in valoare de 200 de lei. In momentul in care vanzatoarea a pus banii pe tejghea, una dintre cele doua persoane a luat suma de bani respectiva si a parasit incinta magazinului, lasandu-i vanzatoarei suma de 50 de lei.

               In cursul aceleiasi zile, politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au fost sesizati prin serviciul unic apeluri de urgenta 112 de catre o femeie, in varsta de 64 de ani, din Nasaud, despre faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta magazinului pe care il administreaza de unde i-ar fi sustras 250 de lei.

              Prin acelasi mod de operare, vanzatoarea a fost inselata, fiind deposedata de cei 250 de lei, iar cele doua persoane au parasit locul comiterii faptei cu sprijinul unei a treia persoane.

               Din verificarile efectuate de politisti, la scurt timp au fost identificati trei tineri, cu varste cuprinse intre 25 si 34 de ani, din orasul Pantelimon, judetul Ilfov, banuiti de comiterea celor doua fapte.

               Prejudiciul cauzat, in valoare de 380 de lei, a fost recuperat in totalitate.

              In cauza a fost intocmit un dosar penal, un tanar, in varsta de 25 de ani, fiind cercetat sub aspectul savarsirii infractiunilor de furt si talharie, iar fata de ceilalti doi tineri, in varsta de 25 de ani, respectiv 34 de ani, cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la furt si complicitate la talharie.

               Fata de acestia a fost dispusa masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore, fiind depusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Bistrita-Nasaud.

 

             Depistati de politisti in timp ce conduceau autoturisme fara sa posede permis de conducere

                La data de 4 septembrie a.c., politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud au depistat, un cetatean german, in varsta de 59 de ani, care conducea pe DN 17C,  in localitatea Salva, un autoturism neinmatriculat si fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.   

             La data de 5 septembrie a.c., politistii au depistat pe raza orasului Singeorz-Bai, un barbat, in varsta de 35 de ani, din comuna Sant, in timp ce conducea un autoturism avand permisul de conducere anulat.

               Cei doi conducatori auto sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat" si "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

0 comentarii2576 vizualizări05 septembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0