Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Duminica 09 August 2020 - 22820 vizitatori azi
Accident de circulatie produs intre localitatile Herina si Lechinta.

La data de 18 septembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 172E, intre localitatile Herina si Lechinta, a avut loc un accident de circulatie.In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 69 de ani, din Lechinta, in timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptarii vitezei intr-o curba la stanga, a patruns pe acostament, a pierdut controlul autovehiculului, a parasit partea carosabila ajungand intr-un sant.

              Din accident a rezultat vatamarea corporala a unei tinere, in varsta de 19 ani, din aceeasi localitate, pasagera in autoturism, care a fost transportata la Spitalul Judetean Bistrita-Nasaud pentru acordarea de ingrijiri medicale.

             Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

               Prinsi in flagrant de politisti in timp ce sustrageau fier vechi

                La data de 18 septembrie a.c, politistii din cadrul Biroului de Ordine Publica au prins in flagrant un tanar, in varsta de 20 de ani, si un barbat, de 41 de ani, ambii din comuna Bobilna, judetul Cluj, in timp ce sustrageau fier vechi din curtea unui imobil, situat in municipiul Bistrita.

              Cele 260 kg, in valoare de 200 de lei, au fost recuparate si restituite persoanei vatamate.

               In cauza a fost intocmit un dosar penal, cei doi fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat.

0 comentarii1736 vizualizări19 septembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0