Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 31 Octombrie 2020 - 13876 vizitatori azi
Accident de circulatie produs pe raza localitatii Reteag.

La data de 8 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DN 17, in localitatea Reateag, a avut loc un accident de circulatie.

           Din cercetarile efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 32 de ani, din Reteag, in timp ce conducea un moped neinmatriculat, fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice, la intersectia cu DN 17, nu a acordat prioritate si a intrat in coliziune cu o autoutilitara, condusa regulamentar de catre un tanar, in varsta de 26 de ani, din aceeasi localitate, care era oprita pentru a schimba directia de mers spre stanga.

            In urma accidentului a rezultat vatamarea corporala a conducatorului mopedului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Beclean pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.          

            Politia orasului Beclean efectueaza in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa", "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".   

 

           O tanara si o minora au fost accidentate pe o trecere pentru pietoni

 

            La data de 8 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Bistrita, soldat cu ranirea a doua persoane.

             In urma cercetarilor s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 65 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, a surprins si accidentat o tanara, in varsta de 29 de ani, si o minora, de 6 ani, ambele din municipiu, care erau angajate, regulamentar, in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala a celor doua, care au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

            Cercetarile sunt continuate de catre Biroul Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de "Vatamare corporala din culpa".

 

            La volan fara a poseda permis de conducere

 

            La data de 8 octombrie a.c., fiind in serviciul de dirijare si control al traficului rutier pe DJ 172, in localitatea Nimigea de Jos, politistii Sectiei 6 Politie Rurala Nasaud au depistat un barbat, in varsta de 36 de ani, din comuna Zagra, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

             Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

 

0 comentarii2072 vizualizări09 octombrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0