Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 08 August 2020 - 15802 vizitatori azi
Cele doua persoane, banuite de furt calificat, au fost arestate preventiv.

La data de 10 octombrie a.c., fata de barbatul, in varsta de 35 de ani, din localitatea Bontida, judetul Cluj, retinut pentru 24 de ore pentru savarsirea infractiunii de furt calificat, Judecatoria Bistrita a dispus masura arestarii preventive pentru 30 de zile. Totodata, a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore si fata de barbatul, in varsta de 37 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta fiind ulterior prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Bistrita cu propunere de arestare preventiva. Propunerea a fost insusita iar instanta a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de complicitate la furt calificat.

                  ***

                Va reamintim faptul ca cei doi suspecti s-ar fi prezentat in cursul lunii septembrie 2014 la locuinta unei femei, in varsta de 67 de ani, din municipiul Bistrita, unde, sub pretextul ca sunt instalatori, i-ar fi solicitat acesteia permisiunea de a verifica instalatia de apa, moment in care, profitand de neatentia persoanei vatamate, i-ar fi sustras dintr-o poseta 5.000 de lei.

 

               Cercetarile sunt continuate de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

 

 

 

 

                   Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni

      La data de 10 octombrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Criminale - Compartimentul Urmariri,  impreuna cu cei din cadrul Postului de Politie Zagra, a fost depistat pe raza localitatii Perisor, un barbat, in varsta de 52 de ani, din localitate, impotriva caruia Tribunalul Bistrita-Nasaud a emis mandat de executare a pedepsei inchisorii, fiind condamnat la 15 ani de inchisoare, pentru savarsirea infractiunii de omor calificat.

                Barbatul, in varsta de 52 de ani a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

 

                Depistat de politisti in timp ce conducea un autoturism neinmatriculat

 

                  La data de 10 octombrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un barbat, in varsta de 64 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea pe raza municipiului un autoturism neinmatriculat, pe care erau aplicate placute cu numere de inmatriculare  care nu erau atribuite acestui autovehicul.

                 In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infrcatiunii de "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat".

 

 

 

 

 

 

               Minor cercetat pentru furt calificat

 

              La data de 10 octombrie a.c., politistii au fost sesizati de catre o femeie, in varsta de 36 de ani, din Rodna, cu privire la faptul ca a fost victima unei infractiuni de furt.

               In urma cercetarilor efectuate a fost identificat un minor, in varsta de 14 ani, din aceeasi localitate, banuit ca ar fi sustras din locuinta femeii de 36 de ani un aparat electronic.

              Fata de minor cercetarile sunt continuate de catre politistii Sectiei 7 Politie Rurala Singeorz-Bai sub aspectul savarsirii infractiunii de "Furt calificat".

 

 

0 comentarii1785 vizualizări11 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0