Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Luni 03 August 2020 - 14156 vizitatori azi
Un barbat a decedat dupa ce autoturismul pe care il conducea a cazut intr-un parau.

La data de 12 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe raza comunei Lesu un autovehicul a cazut in paraul care traverseaza comuna. Din cercetarile efectuate la fata locului a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 48 de ani, din localitatea Lunca Lesului, in timp ce conducea un autoturism pe drumul forestier Valea Magurii, inchis circulatiei publice, intr-o curba, pe un pod, a pierdut controlul volanului iar autovehiculul a cazut in paraul Lesu.

         In urma impactului conducatorul auto a decedat.

          Politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud efectueaza in continuare cercetari in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

         Cercetati pentru abateri la regimul rutier

 

         La data de 11 octombrie a.c., politistii Sectiei 5 Politie Rurala Petru Rares au depistat un barbat, in varsta de 35 de ani, din localitatea Ciresoaia, care conducea un autoturism pe DN 17, in localitatea Uriu, fiind sub influenta bauturilor alcoolice.  

         Totodata,  a fost identificata o minora, in varsta de 16 ani, din Sintereag, care, in timp ce conducea un autoturism pe raza localitatii Sintereag fara sa posede permis de conducere a colizionat un autovehicul care era parcat in fata unui imobil.

           La data de 12 octombrie a.c., politistii Serviciului Rutier au depistat pe DN 15A, pe raza localitatii Dipsa, un barbat, in varsta de 44 de ani, din comuna Galatii Bistritei, in timp ce conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule si aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          La aceeasi data, a fost depistat in trafic un barbat, de 34 de ani, din orasul Nasaud, in timp ce conducea un autoturism pe DJ 172, in localitatea Mocod, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice.

          Fata de conducatorii auto cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului bsau a altor substante".

 

           A fost depistat cadavrul unui barbat dat in urmarire nationala

 

           La data de 12 octombrie a.c., in urma activitatilor specifice desfasurate de politistii Serviciului de Investigatii Ciminale si ai Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, a fost depistat pe raza comunei Prundu Bargaului cadavrul unui barbat, in varsta de 63 de ani, din aceeasi comuna, a carui disparitie de la domiciliu a fost semnalata la data de 2 octombrie 2014, in cauza fiind dispusa darea in urmarire nationala a acestuia.

           Cadavrul barbatului a fost transportat la Sectia Prosectura din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Bistrita in vederea efectuarii necropsiei si a stabilirii cauzei decesului.

           In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.                         

 

0 comentarii1995 vizualizări13 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0