Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 05 August 2020 - 18930 vizitatori azi
Accident de circulatie produs in municipiul Bistrita.

La data de 16 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident rutier in municipiul Bistrita, soldat cu ranirea unei persoane. In urma cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca o femeie, in varsta de 42 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, pe fondul neatentiei si al consumului de bauturi alcoolice s-a rasturnat cu autovehiculul intr-un sant.

            Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a femeii, care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

            Fata de conducatoarea autoturismului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Vatamare corporala din culpa" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a ltor substante".

 

 

 

              Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politisti

              La data de 16 octombrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale- Compartimentul Urmariri au pus in executare mandatul de executare al pedepsei inchisorii, emis de Judecatoria Nasaud impotriva unui barbat, in varsta de 39 de ani, din localitatea Sant, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de fals in declaratii.

             Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.

0 comentarii1925 vizualizări17 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0