Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 31 Octombrie 2020 - 13528 vizitatori azi
Accident de circulatie produs in Bistrita. Tanar cercetat pentru furt.

La data de 27 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Bistrita soldat cu ranirea unei persoane. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca o tanara, in varsta de 25 de ani, din localitatea Unirea, in timp ce conducea un autoturism in incinta unei statii peco din municipiu, a surprins si accidentat un bistritean, de 61 de ani, care se deplasa in calitate de pieton in incinta statiei peco.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a barbatului care a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Fata de conducatoarea autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

         Tanar cercetat pentru furt                 

           La data de 27 octombrie a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii Biroului de Investigatii Criminale au identificat un tanar, in varsta de 18 ani, din comuna Bordusani, judetul Ialomita, banuit ca in cursul lunii septembrie 2014 ar fi sustras o bicicleta lasata neasigurata in incinta unui imobil situat in municipiul Bistrita, cauzand un prejudiciu in valoare de 1.200 de lei.

         Bicicleta a fost recuperata si restituita persoanei vatamate.

         Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.        

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.              

 

 

 

0 comentarii1848 vizualizări28 octombrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0