Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 30 Octombrie 2020 - 1144 vizitatori azi
Tanara accidentata pe o trecere pentru pietoni. 12 de elevi, care nu frecventau cursurile, au fost depistati de politisti.

La data de 28 octombrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Bistrita soldat cu ranirea unei persoane. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 67 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere si a accidentat o tanara, de 18 ani, care era angajata regulamentar in traversarea strazii, pe o trecere pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a tinerei care a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bistrita in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

           Tanar banuit de furt calificat         

           La data de 28 octombrie a.c., in urma verificarilor si cercetarilor efectuate, politistii din cadrul Politiei orasului Singeorz-Bai au identificat un tanar, in varsta de 23 de ani, din Singeorz-Bai, banuit ca in noaptea de 11/12 octombrie 2014 ar fi sustras un portmoneu si un articol de imbracaminte dintr-o autoutilitara neasigurata, care era parcata in curtea unui imobil situat in Singeorz-Bai, cauzand un prejudiciu in valoare de aproximativ 1.000 de lei. Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. 

 

12 de elevi, care nu frecventau cursurile, au fost depistati de politisti

 La data de 28 octombrie a.c., politistii din cadrul Politiei Orasului Beclean au desfasurat o actiune pe linia prevenirii absenteismului scolar, a consumului de alcool si de substante etnobotanice in barurile, cluburile si internet-cafe-urile de pe raza orasului, in urma careia au fost controlate opt localuri si au fost depistati 12 elevi care nu frecventau cursurile.

Acestia au fost predati conducerii unitatilor scolare din care provin.

 

 

 

 

0 comentarii1974 vizualizări29 octombrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0