Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 11 August 2020 - 40966 vizitatori azi
Barbat accidentat in localitatea Lunca Lesului.

La data de 29 octombrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe raza localitatii Lunca Lesului, in locul numit Varful Magurii, o persoana a fost victima unui accident. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 47 de ani, din Lunca Lesului, in timp ce transporta fan cu un atelaj hipo catre locuinta sa, datorita terenului accidentat a pierdut controlul atelajului si s-a rasturnat.

          Barbatul a suferit leziuni corporale si a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale de specialitate.

          Cercetarile sunt continuate de catre Sectia 7 Politie Rurala Singeorz-Bai in vederea stabilirii tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul.

 

           La volan fara a poseda permis de conducere

            La data de 30 octombrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat un tanar, in varsta de 27 de ani, din comuna Cetate, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului fara a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

           Fata de acesta sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere".

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii1806 vizualizări30 octombrie 2014
rss 2.0
rss 2.0