Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 24 Octombrie 2020 - 11604 vizitatori azi
Accident de circulatie produs in orasul Nasaud. Bistritean accidentat pe o trecere pentru pietoni.

La data de 3 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza orasului Nasaud, in care au fost implicate un autoturism si un moped. In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un tanar, in varsta de 20 de ani, din comuna Rebrisoara, in timp ce conducea un autoturism, intr-o intersectie a surprins si accidentat un barbat, de 62 de ani, din aceeasi comuna, care conducea un moped.

          Din accident a rezultat vatamarea corporala usoara a barbatului, care a fost transportat la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.

          Fata de conducatorul autoturismului cercetarile sunt continuate de catre Politia orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Bistritean accidentat pe o trecere pentru pietoni

           La data de 3 noiembrie a.c., un barbat, in varsta de 33 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, nu a acordat prioritate de trecere si a accidentat un bistritean, de 50 de ani, care era angajat regulamentar in traversarea strazii, pe o trecere pentru pietoni, marcata si semnalizata corespunzator.

          In urma verificarilor efectuate de catre politistii Biroului Rutier s-a stabilit faptul ca pietonul se afla sub influenta bauturilor alcoolice, in urma accidentului acesta suferind leziuni corporale usoare.

          In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Prinsi in flagrant in timp ce transportau material lemnos sustras fara drept

            La data de 3 noiembrie a.c., in urma unei actiuni desfasurate de catre politistii Postului de Politie Lunca Ilvei impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic Valea Ilvei au fost prinsi in flagrant un tanar, in varsta de 24 de ani, si un barbat, de 63 de ani, ambii din Lunca Ilvei, in timp ce transportau material lemnos despre care existau indicii ca ar fi fost sustras in mod ilegal.

          Cei doi sunt banuiti ca ar fi taiat, fara drept, doi arbori, din padurea proprietate a comunei Lunca Ilvei, material lemnos pe care l-ar fi sustras si transportat pana in apropierea unui drum forestier situat pe raza localitatii.

          Cei 5,05 mc material lemnos, in valoare de 429 de lei, au fost ridicati in vederea confiscarii.

         Politistii efectueaza in continuare cercetari fata de cei doi sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Taiere fara drept" si "Furt de arbori".

 

 

           Actiune pe linie rutiera

           La data de 3 noiembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Livezile, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera, in urma careia au fost aplicate cinci sanctiuni contraventionale in valoare de 1.800 de lei iar trei certificate de inmatriculare au fost retinute.

0 comentarii1981 vizualizări04 noiembrie 2014
[ Închide secţiunea de comentarii ]

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

rss 2.0
rss 2.0