Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Doua persoane au fost accidentate pe o trecere pentru pietoni din municipiul Bistrita.

Retinut pentru contrabanda. Politistii de la transporturi din Bistrita-Nasaud au indisponibilizat 23.000 de tigarete de contrabanda de la un barbat din Republica Moldova. Cel in cauza a fost retinut si urmeaza sa fie prezentat magistratilor, cu propunere de arestare preventiva. La data de 11 noiembrie a.c., politistii Biroului Judetean de Politie Transporturi Bistrita-Nasaud au depistat, in statia C.F.R. Beclean pe Somes, la coborarea dintr-un tren care circula pe relatia Sighetu Marmatiei - Beclean pe Somes, un barbat, de 24 de ani, din Republica Moldova. 

             Asupra acestuia au fost descoperite 23.000 de tigarete, fara insemne de fiscalizare romanesti. 

            Tigaretele au fost indisponibilizate in vederea confiscarii. 

            Fata de barbat a fost dispusa masura retinerii pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunii de contrabanda, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Beclean, cu propunere de arestare preventiva.

 

 

           Doua persoane au fost accidentate pe o trecere pentru pietoni din municipiul Bistrita

            La data de 12 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 cu privire la producerea unui accident de circulatie pe raza municipiului Bistrita, soldat cu ranirea a doua persoane.

            In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un bistritean, in varsta de 27 de ani, in timp ce conducea un autoturism, dupa o trecere pentru pietoni a oprit autovehiculul si a efectuat manevra de mers inapoi, moment in care a surprins si accidentat o tanara, de 28 de ani, si un minor, in varsta de 3 ani, ambii din Bistrita, care erau angajati regulamentar in traversarea strazii, pe trecerea pentru pietoni marcata si semnalizata corespunzator.

           Din accident a rezultat vatamarea corporala a celor doi pietoni.

           Conducatorul autoturismului este cercetat sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

.

Foto - arhiva Marius Chiuzan.

0 comentarii2205 vizualizări13 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0