Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Marti 28 Septembrie 2021 - 14587
Material lemnos confiscat de politisti.

Conducea un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. La data de 21 noiembrie a.c., politistii Biroului Rutier au depistat in trafic un tanar, in varsta de 23 de ani, din comuna Sieu Magherus, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Bistrita aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice. Fata de conducatorul autovehiculului cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

          Actiune pe linie rutiera desfasurata pe raza comunei Livezile

           La data de 20 noiembrie a.c., politistii din cadrul Postului de Politie Livezile, impreuna cu un echipaj de control tehnic in trafic al Registrului Auto Roman Bistrita-Nasaud, au desfasurat o actiune pe linie rutiera in urma careia au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale, in valoare de 1.530 de lei, iar trei certificate de inmatriculare au fost retinute.

 

 

          Actiune pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale si a protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite, desfasurata de politistii bistriteni

            La data de 20 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor, sprijiniti de politisti din cadrul Politiei municipiului Bistrita, au desfasurat o actiune pe raza municipiului, pe linia prevenirii si combaterii evaziunii fiscale si a protejarii populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

          Astfel, au fost aplicate sapte sanctiuni contraventionale, in valoare de 6.000 de lei, privind activitatile de comert, productie si prestari servicii ilicite, iar 774 de lei, reprezentand contravaloarea unor legume-fructe comercializate fara a fi intocmite documente fiscale conform prevederilor legale, au fost ridicati in vederea confiscarii.

 

 

          Material lemnos confiscat de politisti

           La data de 20 noiembrie a.c., politistii Postului de Politie Lunca Ilvei, impreuna cu specialisti silvici ai Ocolului Silvic Valea Ilvei, au desfasurat o actiune pe raza de competenta, pe linia circulatiei materialului lemnos si a provenientei acestuia.

          Astfel, a fost depistat un tanar, in varsta de 18 ani, din comuna Lesu, banuit ca ar taiat si sustras, fara drept, din locul numit Ivaneasa, situat in comuna Ilva Mare, 2,41 mc material lemnos, in valoare de 402,11 lei.

          Acesta a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 3.000 de lei iar cantitatea de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.           

 

 

 

0 comentarii2380 vizualizări21 noiembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0