Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Joi 18 Aprilie 2024 - 14587
Cercetat pentru abateri la regimul rutier.

Pieton accidentat pe raza localitatii Tagu. La data de 30 noiembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca pe DJ 151, pe raza localitatii Tagu, comuna Budesti, a avut loc un accident de circulatie soldat cu ranirea unei persoane.

           In urma cercetarilor efectuate la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Targu-Mures, judetul Mures, in timp ce conducea un autoturism in directia Bistrita-Mures, pe fondul neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului dupa care a surprins si accidentat grav un barbat, de 36 de ani, din Tagu, care circula in calitate de pieton in afara partii carosabile.

          Fata de conducatorul autoturismului sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

          Cercetat pentru abateri la regimul rutier

           La data de 1 decembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unui accident rutier pe DN 17C, pe raza localitatii Romuli, in care au fost implicate doua autovehicule.

          Din cercetarile efectuate de politisti a rezultat faptul ca un barbat, in varsta de 48 de ani, din comuna Romuli, in timp ce conducea un autovehicul neinmatriculat, nu a acordat prioritate de trecere si a intrat in coliziune cu un autoturism, care tracta o semiremorca, condus de catre un barbat, de 59 de ani, din municipiul Reghin, judetul Mures.

          Conducatorul auto, de 48 de ani, a suferit leziuni corporale usoare, stabilindu-se faptul ca acesta se afla sub influenta bauturilor alcoolice si nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

          Cercetarile sunt continuate de catre politistii din cadrul Politiei orasului Nasaud sub aspectul savarsirii infractiunilor de: "Vatamare corporala din culpa", "Punerea in circulatie sau conducerea unui vehicul neinmatriculat", "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".       

 

 

0 comentarii2716 vizualizări02 decembrie 2014




rss 2.0
rss 2.0