Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13440 vizitatori azi
POLITISTII, IN SLUJBA COMUNITATII. ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, MARCATA DE POLITIE.

In perioada 29 noiembrie- 1 decembrie a.c., pentru buna desfasurare a manifestarilor publice, ceremoniilor pentru depuneri de coroane de flori, paradelor militare, precum si a spectacolelor cultural-artistice dedicate Zilei Nationale a Romaniei, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud au actionat in vederea asigurarii unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica.

           Peste 240 de politisti din cadrul Structurilor de Ordine Publica, Politie Rutiera, Investigatii Criminale, Investigare a Fraudelor, Arme, Explozivi si Substante Periculoase si Actiuni Speciale, in cooperare cu structurile Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bistrita-Nasaud, au actionat in sistem integrat pentru mentinerea climatului de normalitate si siguranta publica.

          Dispozitivele de ordine publica si cele de investigatii criminale au avut misiunea de a monitoriza starile conflictuale, de a preintampina producerea unor evenimente negative, precum si de a combate infractionalitatea stradala, faptele de cersetorie si vagabondaj, in zonele circumscrise acestei sarbatori si in locurile evaluate cu risc public. De asemenea, politistii rutieri au fost prezenti pe caile de acces din zona de desfasurare a manifestarilor, in punctele cu risc crescut de producere a accidentelor si la orele cu trafic intens, pentru prevenirea producerii accidentelor de circulatie si a blocajelor rutiere, precum si pentru fluidizarea traficului rutier.

In urma actiunilor intreprinse, politistii bistriteni au aplicat 324 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 57.150 de lei, dintre care 241 au fost aplicate pentru incalcari ale normelor legale privind circulatia pe drumurile publice, 69 privind faptele de incalcare a normelor de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice si 14 sanctiuni pentru abateri la alte acte normative.

Totodata, au fost retinute 13 permise de conducere si au fost retrase 6 certificate de inmatriculare.

Prin desfasurarea acestor activitati s-a urmarit, cu precadere, mentinerea unui climat de ordine si siguranta publica in contextul manifestarilor prilejuite de Ziua Nationala A Romaniei, astfel ca la nivelul judetului Bistrita- Nasaud nu au fost inregistrate evenimente deosebite.

 

 

.

 

1 DECEMBRIE, ZIUA NATIONALA A ROMANIEI, MARCATA DE POLITIA BISTRITEANA.  La aniversarea a 96 de ani de la Marea Unire, luni, 1 decembrie a.c., politistii bistriteni au participat la manifestarile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei.

          Conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita Nasaud a participat la ceremonialul militar, constand in prezentarea onorului la drapelul de lupta si intonarea imnului de stat, precum si la ceremonialul religios si depunerile de coroane si jerbe de flori la statuia poetului Andrei Muresanu din Piata Centrala.

         Programul festiv dedicat Zilei Nationale a Romaniei a continuat, in zona centrala a municipiului, cu o parada militara in cadrul careia Inspectoratul de Politie Judetean Bistrita Nasaud a prezentat patru autospeciale apartinand Serviciului Criminalistic, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Actiuni Speciale si Politiei Municipiului Bistrita.

In continuarea acestor activitati, politistii de prevenire a criminalitatii, ordine publica, proximitate si politie rutiera, insotiti de elevii voluntari ai politiei bistritene au organizat un punct de interes pe pietonalul Liviu Rebreanu, expunand cele patru autospeciale care au participat la parada militara precum si tehnica din dotare, folosita in misiunile lor. 

0 comentarii1393 vizualizări02 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0