Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Miercuri 26 Februarie 2020 - 1864 vizitatori azi
PERCHEZITII LA PERSOANE BANUITE DE INFRACTIUNI DE SERVICIU SI LA REGIMUL SILVIC.

Politistii din Bistrita-Nasaud efectueaza, in acesta dimineata, 19 perchezitii, pe raza judetului, la persoane banuite de taiere fara drept de arbori, furt de arbori si abuz in serviciu. La data de 9 decembrie a.c., 35 de politisti de ordine publica, investigatii criminale, criminalistica si actiuni speciale din cadrul I.P.J. Bistrita-Nasaud efectueaza 19 perchezitii.

 Activitatile se desfasoara la locuintele unor persoane, cu varste cuprinse intre 38 de ani si 48 de ani, din judetul Bistrita-Nasaud, banuite ca, in perioada 2013-2014, ar fi comis infractiuni de taiere fara drept de arbori, furt de arbori si abuz in serviciu.

 De asemenea, politistii perchezitioneaza autovehiculele celor in cauza.

 Prejudiciul cauzat prin activitatea infractionala este de aproximativ 80.000 de lei.

 La activitati participa specialisti din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si de Vanatoare Cluj-Napoca.

 

 

             Mandat de executare a pedepsei inchisorii, pus in aplicare de politistii bistriteni

               La data de 8 decembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale au pus in executare mandatul de executare a pedepsei inchisorii emis de Tribunalul Bistrita Nasaud impotriva unui tanar, in varsta de 28 de ani, din orasul Singeorz-Bai, condamnat la 1 an si 11 luni inchisoare pentru comiterea infractiunii de "Trafic de minori".

             Acesta a fost incarcerat in Penitenciarul Bistrita.      

 

 

              Doi tineri din Lesu sunt cercetati pentru lovire sau alte violente

               La data de 8 decembrie a.c., politistii au fost sesizati prin serviciul national unic apeluri de urgenta 112 despre producerea unei agresiuni pe DJ 172C, pe raza localitatii Lesu.

               Politistii Postului de Politie Lesu au identificat victima agresiunii, ca fiind un tanar, in varsta de 24 de ani, din localitate, in urma cercetarilor efectuate stabilind faptul ca acesta ar fi fost lovit de catre doi tineri, in varsta de 20 de ani, respectiv 28 de ani, ambii din Lesu, suferind leziuni corporale care au necesitat transportarea la Spitalul orasenesc Nasaud in vederea acordarii de ingrijiri medicale.      

              Fata de cei doi agresori sunt efectuate in continuare cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire sau alte violente.  

 

 

 

 

            Pieton accidentat in municipiul Bistrita

              La data de 9 decembrie a.c., o femeie, in varsta de 42 de ani, din Bistrita, in timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului, a surprins si accidentat un bistritean, de 72 de ani, care, in calitate de pieton, s-a angajat in traversarea strazii prin loc nepermis si fara sa se asigure.

             In cauza a fost intocmit un dosar penal in care sunt efectuate cercetari de catre politistii Biroului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

.

Foto - arhiva Bistritanews.ro

 

0 comentarii1498 vizualizări09 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0