Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Vineri 28 Februarie 2020 - 13582 vizitatori azi
Prins de politisti in flagrant in timp ce sustragea un portmoneu din geanta unei femei.

La data de 12 decembrie a.c., politistii Politiei Municipiului Bistrita au prins in flagrant un barbat, in varsta de 69 de ani, din localitatea Spermezeu,  care sustragea din geanta unei femei, in varsta de 75 de ani, din municipiul Bistrita, un portmoneu cu suma de 400 de lei, in timp ce femeia se afla in incinta unei farmacii din Bistrita. Portmoneul cu cei 400 de lei, a fost recuperat si restituit persoanei vatamate.

             Fata de barbatul de 69 de ani sunt efectuate cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 

 

              Politistii au identificat un barbat banuit ca ar fi sustras dintr-un autoturism, lasat neasigurat, 1.300 de lei si diverse documente

               La data de 13 decembrie a.c., politistii au fost sesizati cu privire la faptul ca unui barbat, in varsta de 36 de ani, din municipiul Bistrita i s-au sustras bani si documente din interiorul autoturismului acestuia.

               In urma verificarilor efectuate de politisti a fost identificat un bistritean, in varsta de 48 de ani, banuit ca in urma unei vizite la domiciliul persoanei vatamate din localitatea Blajenii de Sus, a patruns in autoturismul lasat neasigurat al acesteia, de unde a sustras 1.300 de lei si documentele autovehiculului.

             Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt fata de barbatul in varsta de 48 de ani.

 

 

 

             Accident de circulatie produs pe raza localitatii Susenii Bargaului

             La data de 13 decembrie a.c., politistii Serviciului Rutier au fost sesizati  cu privire la faptul ca  la trecerea la nivel cu calea ferata din localitatea Susenii Bargaului, un autoturism a fost colizionat de catre un tren.

              Din cercetarile efectuate de catre politisti la fata locului s-a stabilit faptul ca un barbat, in varsta de 74 de ani, din comuna Bistrita Bargaului, in timp ce conducea un autoturism, pe DN 17, in directia de mers Bistrita-Prundu Bargaului, nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferata semnalizata cu indicatorul rutier "trecere la nivel cu calea ferata simpla, fara bariere" si indicatorul STOP , astfel ca a fost colizionat de catre trenul regio trans, care circula pe relatia Bistrita-Bistrita Bargaului.

            In urma impactului a rezultat ranirea usoara a unei femei, pasagera in autoturism.

            Barbatul, in varsta de 74 de ani, este cercetat de catre politistii Serviciului Rutier sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa.

 

 

            Doi tineri sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt

             La data de 13 decembrie a.c., politistii Postului de Politie Lechinta au depistat doi tineri cu varste de 18 si 20 de ani, ambii din localitatea Lechinta, care se deplasau pe DJ 151, inspre comuna Lechinta, avand asupra lor 60 de butasi de vita de vie.

            Fiind intrebati despre provenienta vitei de vie acestia au precizat ca au sustras-o in cursul aceleasi zile dintr-o podgorie situata pe raza localitatii Siniacob pentru a o valorifica.

            In cauza s-a intocmit un dosar penal, iar cercetarile sint continuate fata de cei doi tineri sub aspectul savarsirii infractiunii de furt.

 


         Cercetati pentru abateri la ragimul rutier

          La data de 12 decembrie a.c., politistii Sectiei 2 Politie Rurala Prundu Bargaului, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier pe DN 17, pe raza localitatii Bistrita Bargaului, au depistat un barbat, in varsta de 41 de ani, care conducea un autoturism avand suspendat dreptul de a conduce autovehicule.

          La data 14 decembrie a.c., politistii Postului de Politie Galatii Bistritei, au depistat un barbat, in varsta de 59 de ani, din localitate, care conducea un autoturism pe DJ 154D pe raza comunei Albestii Bistritei, aflandu-se sub influenta bauturilor alcoolice

          Cei doi barbati sunt cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de "Conducerea unui vehicul fara permis de conducere" si "Conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante".

 

 

             Actiuni pe raza judetului Bistrita-Nasaud pentru prevenirea si combaterea faptelor ilegale in domeniul silvic

             La data de 12 decembrie a.c., politistii Biroului de Combatere a Delictelor Silvice din cadrul Serviciului de Ordine publica, impreuna cu specialisti silvici din cadrul ITRSV Cluj, au desfasurat o actiune pe Valea Bargaului, pe linia controlului circulatiei si provenientei materialului lemnos si a pomilor de Craciun.

            Astfel, politistii au aplicat 2 sanctiuni contraventionale, in valoare de 5000 de lei, iar 93.5 mc material lemnos, in valoare de 14.193 de lei, a fost ridicat in vederea confiscarii.

            La data de 14 decembrie a.c., politistii Postului de Politie Lesu, in cadrul unei actiuni pe linie de circulatie rutiera si silvicultura, desfasurata pe raza comunei Lesu, au depistat doi tineri, cu varste de 20 si 32 de ani, ambii din comuna Ilva Mica, banuiti ca ar fi taiat si sustras, fara drept, din locul numit "Ierboasa-UPV" situat in localitatea Lunca Lesului, 2 mc material lemnos, in valoare de 252 de lei.

            Barbatul, in varsta de 32 de ani, a fost sanctionat contraventional cu amenda in valoare de 800 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicata in vederea confiscarii.

 

 

 

           Politistii bistriteni au identificat doi tineri, banuiti ca ar fi sustras din locuinta unui barbat un aparat electronic

           La data de 15 decembrie a.c., politistii Biroului de Investigatii Criminale, in urma verificarilor efectuate au identificat doi tineri, cu varste de 20 si 21 de ani, din orasul Nasaud si municipiul Bistrita, banuiti ca in noaptea de 6/7 decembrie 2014, ar fi patruns in locuinta unui barbat, in varsta 60 de ani, din municipiu si profitand de neatentia acestuia i-ar fi sustras un aparat electronic, in valoare de 2.000 de lei.

           Cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat fata de cei doi tineri, in vederea stabilirii intregii activitati infractionale.

 

 

0 comentarii2611 vizualizări15 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0