Adevarul umbla cu capul spart.          -          Adevarul invinge orice.          -          Cine spune adevarul nu poate sa multumeasca pe toata lumea.
Politie Sambata 26 Septembrie 2020 - 19232 vizitatori azi
Mos Craciun a venit si la copiii angajatilor Inspectoratului de Politie Judetean B-N.

Depistat de politisti in timp ce transporta cu un autoturism o arma neletala detinuta fara drept. La data de 18 decembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Rurala Beclean, in timp ce desfasurau activitati de supraveghere si control al traficului rutier, pe DJ 151, pe raza localitatii Blajenii de Sus, au depistat un barbat, in varsta de 31 de ani, din municipiul Deva, judetul Hunedoara, pasager intr-un autoturism condus de catre un alt barbat, in varsta de 35 de ani, cu acelasi domiciliu, care detinea si transporta o arma neletala, fara sa fie autorizat in acest sens.  

               Cercetarile sunt continuate  sub aspectul savarsirii infractiunii de "Detinerea sau portul de arma neletala din categoria celor supuse autorizarii, fara drept".

 

 

         Mos Craciun a venit si la copiii angajatilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud

          In dupa-amiaza zilei de ieri, 18 decembrie a.c., Mos Craciun a venit, la cei 370 de copii ai angajatilor Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud.

         Cu sacul plin, Mos Craciun a fost condus si pazit cu strasnicie de catre politistii Serviciului de Actiuni Speciale.

         Copiii, cu varste de pana la 14 ani, l-au primit cu mult entuziasm si bucurie, unii au colindat, au recitat poezii, iar altii i-au cantat mosului.

         Toti au fost rasplatiti, conform traditiei, cu cadouri.

         De asemenea politistii bistriteni au fost colindati in aceste zile de mai multe grupuri de colindatori. Cei mai multi dintre acestia au fost elevi si studenti de la unitati de invatamant, din municipiu si judet, precum si din alte judete.

         Colindatorii au fost primiti la bradul frumos impodobit din incinta Inspectoratului de Politie Judetean Bistrita-Nasaud, cu produse specifice sarbatorilor de iarna.

          Activitatile au fost organizate in parteneriat cu Asociatia Internationala a Politistilor, Sectia Romana, Regiunea Bistrita-Nasaud, Consiliul Teritorial al Corpului National al Politistilor, Asociatia Sportiva Dinamo 6 Bistrita, Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual-Biroul Teritorial Bistrita-Nasaud si Sindicatul Politistilor Sed-LEX Bistrita-Nasaud

 

               SEFUL  SERVICIULUI CABINET

                  Comisar sef de politie,

                   ANDREICA IOAN-VALER              

 

                                        INTOCMIT

                                 Agent de politie,

                     ANDREICA OANA-CRISTINA

0 comentarii1883 vizualizări19 decembrie 2014
rss 2.0
rss 2.0